Audi’nin S serisine geçtiğimiz yılda bir yeni üye daha eklendi. C7 Facelift adıyla sunulan araç, oldukça ilgi  topladı. Hem performans olarak hem de dizayn olarak, ezberleri adeta bozdu diyebiliriz. Yapılan son araştırmalara göre araç ilk çıktığı andan beri, yükselen bir grafik ile satılmaya devam ediyor. Bunun en büyük nedeni şüphesiz ki, aracın sahip olduğu üstün donanım ve özellikler.

C7 Facelift İLE ÜST DÜZEY PERFORMANS

Araç hem sportif bir görünüme sahip, hem de aileler için 4 kapılı olarak tasarlanmış. 4.0 TFSI V8 (450 Hp) quattro S tronic motoru sayesinde, istediğiniz hıza kısa bir süre içerisinde ulaşım sağlayacaksınız. Araç bu motoru ile 0 kilometreden 100 kilometreye 4.4 saniyede ulaşarak adeta hız tutkunları için üretilmiş. 450 beygirlik motoru aracı maksimum saatte 250 kilometreye kadar çıkarabiliyor. 75 litrelik yakıt deposu ve 995 litre bagaj hacmi sayesinde, bizlere aile aracı olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. 550 nM tork üretebilen motoru, uzun süreli kullanım için uygundur ve maksimum hıza ulaşmanız için ekstra tork üretmektedir. Üstelik motor içerisinde 8 adet silindir mevcut. Motor tipi de farklı olarak ”V” tipi tercih edilmiş.

Aracı ön plana çıkaran diğer bir özelliği ise 4 çekişli olmasıdır. Çok kollu ön süspansiyon ve bağımsız yamuk kollu süspansiyon, aracın ekstra özellikleri arasındadır ve en sert virajlarda bile sizlere kaliteli sürüş deneyimi yaşatacaktır. Hava soğutmalı ön ve arka diskler de araç içerisinde mevcuttur. Aracın ortalama yakıt tüketimi 100 kilometrede 9.2 Litre ile 9.4 litre arasında değişiyor. Bu değişim doğal olarak, sürücüden sürücüye göre farklılık gösteriyor. Aracı şehir içerisinde kullanırsanız eğer, 100 kilometrede 13.1 litre yakıt tüketimi, şehir dışında kullanırsanız da 6.9 litre yakıt tüketimi olacaktır.

SON TEKNOLOJİYE SAHİP YOLCU KABİNİ

Aracın kokpitine gelecek olursak eğer, bordo deri kaplama koltuklar ilk olarak gözümüze çarpıyor. Dokunmatik multimedya, 7S tronic vitesi, dijital ön konsolu ve daha bir çok dikkat çekici özellik araç içerisinde yer alıyor. Öyle ki aracın gazına bastığınız anda, kalitesinden asla ödün vermiyor.

Araç için istenen fiyatlar, ortalama 620 bin TL’den başlamaktadır. Araç özellik olarak oldukça başarılı bir modeldir ve satın alınacak ise, mantıklı bir seçim olacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version