2019 Audi Q3, Alman otomobil markasının küçük crossover pazarında boy gösterecek yeni modeli. Bugüne dek fiyatı hakkında bilgi sahibi olamadığımız aracın yurtdışı satış fiyatı ise ancak bugün netlik kazandı. Ülkemizde satışa sunulmayacağı için şuanda bir rakamdan bahsedebilmek mümkün değil. Fakat 2019 model Audi Q3‘ün ABD’de 35 bin 695 dolardan başlayan fiyatlarla müşterilere teslim edileceğini söyleyebiliriz.

Bu aslında çok makul bir fiyat, çünkü aynı aracın 2018 modeli 33 bin 875 dolar ücretle satılıyordu. Yani arada 2,000 dolardan fazla bir indirim söz konusu, üstelik yeni bir model olmasına rağmen!

Kalite ve performansta ciddi ilerleme var

İtalya’da gerçekleştirilen test sürüşüne katılan çoğu otomotiv gazetecisi, 2019 Audi Q3‘e geçer not verdi. Özellikle bir önceki modele kıyasla gerek kalite, gerekse performans noktasında Audi’nin ciddi mesafe kat ettiğini söyleyebilmek mümkün. Üstelik fiyatın artmak yerine ucuzlaması da aracı satın almayı düşünenler için yabana atılmayacak bir faktör. 

Farklı paket seçenekleriyle geliyor

Crossover modelini satın almak isteyen müşterilerin karşısına iki paket seçeneği sunuluyor: Quattro ve S Line Quattro. Bunlardan S Line paketinde araç özel yan etek, ön ve arka tamponlar, 19 inç jantlar ve S Line etiketiyle banttan iniyor. Aralarında Premium, Premium Plus ve Prestige olmak üzere 3 farklı donanım paketi de yine müşterilerce seçilebiliyor.

Opsiyonel paketlerin tamamı satın alındığı takdirde ise Audi Q3 modelinin fiyatı 43 bin 895 dolara kadar yükselebiliyor.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version