İngiliz lüks otomobil markası Bentley’in yeni nesil 2021 Bentayga’nın farklı bir formu üzerine çalıştığı ortaya çıktı. İkinci nesil SUV modelinin farklı bir versiyonu kamuflajlı halde kameralara takıldı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Haziran ayında yeni Bentayga’nın V8 motorlu versiyonu kamuoyuna tanıtılmıştı. Makyaj operasyonu geçiren Bentayga’nın Flying Spur ve Continental GT modellerinden tasarım çizgilerini taşıdığı ortaya çıkmıştı. Özellikle elips arka stop lambaları ve geliştirilmiş araç içi eğlence ekranı, göze çarpan ortak noktalar arasındaydı.

İlk nesil Bentayga’nın aksine Bentley, 2021 modelde W12 motor kullanmamayı tercih etti. Bunun yerine 4.0 litrelik V8 motor araçtaki yerini aldı. Çok satan lüks SUV modeli için ideal olan bu motor müşteriler tarafından da sevildi.

Şuan itibariyle farklı motor seçeneklerinin sunulup sunulmayacağına dair bir açıklama yapılmış değil. Bentley daha fazla silindire sahip olmak isteyen, güçlü W12 motor tutkunlarını sürpriz yaparak sevindirebilir. Ancak bunun için şuana dek herhangi bir açıklama yapılmış değil.

Birçok detay bilinmezliğini koruyor

Öte yandan Bentayga’nın yeni ve daha önce hiç görmediğimiz bir versiyonu, 12 Ağustos tarihinde tanıtılacak. Prototip formundaki bu aracın üzerinde “Beyond 100” yazısı yer alıyor. SUV modeline ilişkin elimizde başka bir bilgi yok ne yazık ki. Ancak fotoğraflara bakıp bazı çıkarımlarda bulunabilmek mümkün.

Tahminler aracın hibrid motordan güç alacağı yönünde. Keza bu yeni modelin W12 motora ev sahipliği yapacağı da konuşuluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version