Yurtdışında yaşayan ve Tesla’nın yeni çıkardığı Model 3’e sahip olmak isteyen şanslı alıcılar, eğer araçlarını beyaz iç döşeme seçeneğiyle satın almak istiyorlardıysa modelin performans paketini seçmek zorunda kalıyorlardı. Ta ki bugüne dek.

Tesla cephesinden bugün yapılan açıklamayla beyaz iç döşeme seçeneğinin Dual Motor Model 3 AWD EV modelinde de opsiyonel olarak sunulduğu bilgisi doğrulandı. Tesla, müşterilerini bu yeni durumdan e-posta yoluyla haberdar etti.

Toza ve kire karşı dayanıklı

Bahsi geçen e-postada “Premium beyaz iç döşeme seçeneğini artık tüm çift motorlu dört çeker Model 3 araçlarında opsiyonel olarak müşterilerimizin beğenisine sunmuş bulunuyoruz” denildi. Çocuklu ve evcil hayvan besleyen aileler için beyaz iç döşeme kötü bir tercih gibi duruyor olabilir. Ancak Tesla, kapı döşemelerinde ve koltuk derilerinde kullanılan malzemenin “Toza ve kire dayanıklı malzemeden” imal edildiğini belirtti. Bu da müşterilerin içini ferahlatan bir diğer gelişme.

Fiyatı da belli oldu

Hiçbir hayvansal ürünün kullanılmadığı döşemede tercih edilen materyalin “Ultra beyaz sentetik deri” olduğunun altını çizen Tesla, beyaz döşeme paketini bin 500 dolar ekstra ücretle satıyor. Bu döşemenin aracı daha şık gösterdiği muhakkak.

An itibariyle Tesla şirketi, tüm Model 3 sürümleri için siyah ve beyaz iç döşeme seçeneğini aktif hale getirmiş durumda. Şimdiden verebileceğiniz Model 3 siparişlerini ise 1-3 aylık süre zarfı içinde teslim alabilmeniz mümkün. Tabii eğer yurtdışında yaşıyorsanız!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version