Geçtiğimiz günlerde A101’e gelecek yeni elektrikli moped modelinden söz etmiştik. Şimdi de rakip market zinciri BİM’de yeni bir elektrikli bisiklet modeli satışa çıkıyor. BİM RKS XS25 katlanabilir elektrikli bisiklet, önümüzdeki hafta market zincirinde satışa çıkmış olacak.

Haliyle nasıl özelliklere sahip olduğu ve fiyatının nasıl olacağı da şimdiden araştırılmaya başlandı. Bu yazımızda da RKS XS25 modelinin tüm teknik özelliklerini değerlendirmeye alacağız.

BİM RKS XS25 Katlanabilir Elektrikli Bisiklet Özellikleri

Bir kere önce tasarımdan söz etmek lazım. KENDA 20 inç kalın lastiklerini ve 20 inç geniş jantlarını kullanan elektrikli bisiklet, şık bir tasarıma sahip.

Rahat bir kullanım sunması adına gidon kısmı biraz daha yüksekte bırakılan bisikletin en büyük avantajı da katlanabiliyor olması. Bisikleti katladığınız zaman, çok kolay bir şekilde taşınabilir bir hale geliyor. Bu güzel tasarım artısı dışında teknik özellikler açısından da iddialı bir bisiklet diyebiliriz.

36V 10 Ah batarya bulunan bisiklette 60 km kadar bir menzil değeri elde edilebiliyor. Sürüşe bağlı olarak değişen bu menzil değeri, şehir içi kullanılacağı düşünüldüğü zaman ideal.

Maksimum olarak 25 km hıza kadar da çıkabilen BİM RKS XS25 elektrikli bisiklet, Shimano 7 vitesli olarak geliyor ve önde yer alan dijital ekran, tüm bilgileri kontrol edebiliyorsunuz.

Dijital ekranda pil gibi diğer önemli bilgileri de görüntüleyebildiğinizi de eklemiş olalım.

Bisikletin kullandığı frenlere gelince, hem ön için hem de arka için disk frenlere yer verilmiş. Elektrikli bir bisiklet için önemli konulardan. Hem önde hem de arkada disk frenler ise böyle bir bisiklet için gayet yeterli.

Fiyatı ve Satış Tarihi

BİM RKS XS25 katlanabilir elektrikli bisiklet önümüzdeki hafta satışa sunulacak. 23 Aralık tarihinde bisikleti BİM mağazalarında bulmak mümkün olacak. Fiyat konusunda ise 12.999 TL gibi bir fiyat belirlendiğini görüyoruz. Ayrıca peşin fiyatına 9 aylık taksit imkanı da sunulacak.

Güncelleme – 20 Ocak 2023

BİM bir kez daha RKS XS25 modelini satışa çıkardı. 20 Ocak tarihinden itibariyle geçerli olacak olan satışlarda fiyat 12.999 TL olarak sabit kalmış. Bu kez farklı bir renk seçeneği de var. Kataloğa bakacak olursak, Gümüş ve Yeşil renk seçenekleri olacak.

Hangi mağazada ne kadar stok var bu ise belli değil. Fakat şimdi olduğu gibi zaman zaman güncellemeler yapıldığını ve satışların yeniden başladığını da görüyoruz. Buna göre de mümkün oldukça haberimizi güncelleyeceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version