Yazın gelmesiyle beraber market zincirlerinde yaz mevsimi odaklı araçlarda satılmaya başlandı. En son geçtiğimiz hafta BİM marketlere gelen Jeep marka elektrikli bisiklet modellerinden söz etmiştik. Şimdi ise BİM’e Kuba elektrikli bisiklet modellerinin geleceği açıklandı.

Tabii ki kullanıcılar yine nasıl bisikletlerin geleceğini merak ediyor. En çok merak edilen ise fiyatına göre ürünlerin tercih edilmesinin ne kadar mantıklı olduğu. Gelin satılacak olan Kuba elektrikli bisiklet modellerinin özelliklerine ve fiyatlarına bakalım.

BİM’e Gelen Kuba Elektrikli Bisikletlerin Özellikleri ve Fiyatları

27 Mayıs tarihinden itibaren satışa sunulacak olan elektrikli bisiklet modellerinde 2 adet Kuba serisi olduğunu görüyoruz. Bunlardan birisi katlanabilir modeli bir diğeri ise RSIII Pro X modeli.

Kuba Katlanabilir Elektrikli Bisiklet Özellikleri

İlk modelde 7 vitesli bir bisiklet görüyoruz. Arka kısımda ikinci bir koltuğu da olan seride, 36V 7.8 Ah batarya bulunuyor. Bu bataryayla beraber bisikleti maksimum olarak 35 km kullanabiliyorsunuz. Menzil değeri kullanıma göre değişiyor olsa da maksimum olarak 35 km değerini görüyoruz.

Maksimum hız konusunda ise 25 km karşımıza çıkıyor. Şehir içi kullanımlar için ideal bir hız değeri olduğunu söylemek lazım.

LCD gösterge ekranı, LED ön farı gibi artıları da olan model 6.999 TL’den satışa sunulacak.

Kuba RSIII Pro X Katlanabilir Elektrikli Bisiklet

Biraz daha üst bir seri olan RSIII Pro X, biraz daha iyi bir batarya ile geliyor. 36V 10Ah batarya sayesinde çok az da olsa menzil konusunda da farklar var.

Menzil konusunda seri 40 km seviyesine kadar menzil sunabiliyor. Maksimum hız değeri ise değişmiyor. Yine 25 km maksimum hız var. 20 inç alaşım jantları, disk frenleri, gösterge kontrollü aydınlatma gibi artıları da olan model, yine 7 vitesli ve detaylı bir LCD ekrana sahip.

Bu model için istenen fiyat ise 8.999 TL olarak açıklandı. Yine diğer modelde olduğu gibi bu modelin de 27 Mayıs itibariyle satışa çıktığını göreceğiz.

BİM Kuba elektrikli bisiklet modelleri için belirlenen stokların kaç adet olduğu konusunda ise bir açıklama yapılmış değil.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version