Otomobil devi BMW 2019 planlarını hazırladı. BMW 2 Serisi ailesi daha da büyüyor. Active Courer, coupe, cabrio derken şimdi de modelin Gran Coupe versiyonu hazırlanıyor. Modelin testleri devam etse de firma bu aracı 2019 yılından önce yollarla buluşturmak istemiyor.

BMW 2019’u Hareketli Geçirecek!

Kamuflajlı yakalanan otomobilin arkaya doğru alçalan tavan çizgisi ve çıtasız 4 kapısı dikkat çekiyor. Stoplarda ağır kamuflajın olduğu bu alanda anlaşılan o ki bizi sürprizler bekliyor. Aracın ön kısmında çok önemli değişiklikler olmayacak. Bu otomobil ne 1 Serisi’nin büyüğü ne de 3 Serisi’nin küçüğü olacak.

2 Serisi platformunu kullanan bu otomobil BMW’nin ilk önden çekişli Gran Coupe modeli olacak.

Bu modelle birlikte BMW’nin yavaş yavaş arkadan itişten vazgeçmeye başlayacağı konuşuluyor. Hatta bu modelin alacağı tepkilere göre 3 Serisi’nde ilerleyen dönemlerde önden veya dört tekerlekten çekiş sunulacak.

BMW X2 Geliyor

BMW X1’i küçük bulanlar için geliştirilen yeni BMW X2 en geç 2019’da bayilerde olacak. Ancak aracın çalışmalarında oldukça hızlı davranan BMW lansman tarihini erkene de alabilir.

Daha önce Concept X2 ismiyle Paris Motor Show’da tanıtılan konsept modele kıyasla önemli tasarım değişikliklerine giden modelin yakalanan versiyonunda abartıdan uzak hatlar dikkat çekerken yerden çok da yüksek olmayan bir yapıda olduğu belli oluyor.

Buradan hareketle firma belki de araçta 4×4 çekiş sistemini sunmayacaktır. Her ne kadar BMW yaptığı sürprizlerle meraklılarını şaşırtmayı sevse de bu model için maliyet kaygıları nedeniyle sadece önden çekişli bir karoserle karşı karşıya kalabiliriz.

Aracın iç mekanı da görme şansı yakalayan Automedia ekibi iç mekanda iDrive kontrolleri, 3 kollu direksiyon simidi ve X1’deki bilgi-eğlence sisteminin olduğunu belirtti.

X1 modeli ile aynı platformu paylaşacak olan X2’de sunulacak motorlar da X1 ile aynı olacak. Ancak serinin en üst versiyonunda X1’de olmayan, X3 raflarından alınan bir motorun olabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Otostil

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version