BMW ülkemizde de çok tutulan 3 Serisi sedan araçlarının yeni modelini görücüye çıkardı. Mevcut modelle arasında tasarımsal olarak pek bir fark gözükmüyor olsa da 2019 3 Serisi araçların popülaritesinin daha da artmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yedinci nesle ulaşan ve artık daha sportif görünen araçta tamamen yeni bir tasarım dili hakim. Resmî tanıtımı ise Fransa‘nın başkenti Paris‘te düzenlenecek olan Mondial de l’Automobile etkinliği kapsamında gerçekleştirilecek.

Satışa çıkacağı tarih belli oldu

6 silindirli dizelden tutun, dört silindirli benzinli motora kadar toplamda 6 farklı güç ünitesi Mart 2019‘dan itibaren müşterilerin beğenisine sunulacak. Toplam güç ise 150 beygirden 256 beygire kadar değişiklik gösterebilecek. Akıllı AWD (4 teker çekiş) teknolojisine sahip model ise BMW 320d xDrive adı altında satışa çıkacak.

Performans tutkunları için: M Sport

Bu meyanda BMW, önümüzdeki yılın sonlarına doğru “ultra sportif” BMW M Performance modeline ek olarak plug-in hibrid sürümünün de görücüye çıkacağını duyurdu. Keskin sürüş dinamikleri sağlayacak olan M Sport süspansiyon sayesinde yere daha yakın gidecek olan M Performance modelinde ayarlanabilir direksiyon, M Sport disk frenleri, elektronik olarak kontrol edilen M Sport diferansiyel ve 19 inç çelik alaşımlı jantlar yerini alacak.

Advantage, Sport Line ve Luxury Line ise 2019 3 Serisi’nin 3 farklı paketi olarak belirlendi. Karartılmış arka stop lambaları ve tamamen LED ön farlar da LED iç aydınlatma ışıklarıyla beraber tüm modellerde standart olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version