Alman lüks otomobil markası BMW, yeni nesil 8 Serisi için hazırladığı Edition Golden Thunder isimli paketi görücüye çıkardı. 8 Serisi tüm modellere başarıyla uygulanabilen bu paket isminden de anlaşılacağı üzere altın sarısı renk tonlarına ev sahipliği yapıyor.

8 Serisi’nde yer alan coupe, üstü açılabilir ve gran coupe modellerine uygulanabilen kite çok özel BMW Individual ekipmanları da dahil edilmiş. Münih menşeli modifiye şirketi bu özel modelin “Özel yapım bir arabanın karakterini taşıdığı” iddiasında. Bu yılın Eylül ayında Dingolfing fabrikasında üretime geçmesi planlanan kit göz alıcı bir güzelliğe sahip.

M paketi üzerine geliştirildi

Peki Edition Golden Thunder paketinin uygulandığı araçları emsallerinden ayıran özellikleri neler?

İncelediğimiz zaman BMW’nin bu yeni paketi M Sport paketini baz alarak tasarladığını görüyoruz. Yani M pakette yer alan her şey Edition Golden Thunder’da var. Safir Siyah metalik veya Donuk Siyah metalik olmak üzere iki farklı renk seçeneği de müşterilerin beğenisine sunuluyor.

M spor fren sisteminde kullanılan siyah fren kaliperleri ve kaportanın dışında kullanılan altın sarısı renk tonu ilk bakışta göze çarpıyor. Öyle ki yan ayna kapaklarında dahi bu renk tercih edilmiş. M arka spoyler ve 20 inç büyüklükteki M hafif alaşımlı jantlar ise cabası.

Aracın içinde ise Bavyeralı şirket siyah renkli BMW Individual Merino deri kullanmış. Kafalıklara ise “Edition Golden Thunder” yazısı işlenmiş.

BMW’nin açıklamasına göre bu paket 840i, 840d xDrive ve M850i xDrive modellerinde kullanılabilecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version