Konsept üretim versiyonundan sonra bile dikkatleri üzerine çeken BMW CE 04, yaklaşık 3 ay kadar önce Türkiye’de de satışa çıkmıştı. Motosiklet tutkunlarının da büyük ilgi gösterdiği seri, şu sıralar ise ne yazık ki zamların hedefinde. Öyle ki motosiklet modelinin ülkemize giriş fiyatı ile karşılaştırma yaptığımız zaman, bu kısa sürede bir hayli zamlandığını anlıyoruz.

BMW CE 04 Türkiye Fiyatı Son Zam Sonrası Nasıl Oldu?

Önce yeni sayabileceğimiz motosiklet modeli için ilk fiyatlardan söz edelim. Sonrasında zamlı fiyatları değerlendireceğiz.

BMW CE 04 modeli ülkemize ilk geldiği zaman 255.360 TL fiyatla karşımıza çıkmıştı. Bu fiyat bile yüksek bulunmuştu ama şimdi gördüğümüz fiyatlara göre yine iyiymiş.

Giriş model Style Comfort olarak geçiyordu. Diğer paket ise Style Avantgarde olarak geçiyordu. Bu paketin fiyatı ise 255.528 TL idi.

Fiyatlar zamlardan hemen önce bu şekilde açıklanmış ve motosiklet satışa çıkmıştı. BMW CE 04 için açıklanan zamlar sonrasında yeni fiyatlar ise daha üzücü.

Zam Sonrasındaki Fiyatlar

  • Style Comfort – 303.600 TL
  • Style Avantgarde – 301.840 TL

3 ay önce açıklanan ilk fiyatlarla Ağustos ayında açıklanan son fiyatları karşılaştırdığımız zaman, resmen arada bir uçurum olduğunu görüyoruz. Neredeyse motosiklet bir motosiklet alacak kadar zamlanmış durumda.

Motosikletin ne beygir kısmında ne de teknik özellikler konusunda değişen bir noktası yok. 130 km menzil değerinde de değişim söz konusu değil. Fakat iş fiyatlara geldiği zaman, ne yazık ki fiyatlar çok çabuk değişiyor.

Eylül ayında fiyat listesi bir kez daha değişiklik gösterir mi göreceğiz. Belki Eylül ayında ekstra bir kampanya olur kim bilir.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version