Meksika menşeli otomobil sitesi Autocosmos.com.mx‘te yer alan bir fotoğraf, BMW X4 M‘yi ilk kez kamuflajsız görüntüleyebilmemizi sağladı. Daha önce de kamuflajlı X4 M’yi Nürburgring pistinde turlarken gösteren bir video paylaşılmış.

Bahsi geçen fotoğrafı incelediğimizde arka stop lambalarının üstünde konumlandırılan M etiketini görebiliyoruz. Standart BMW X4 logosu hemen bu etiketin altında yer alıyor. Arka difüzör ise tamamen yenilenmiş, yuvarlak çift egzoz çıkışı için daha geniş alan oluşturmuş durumda. Bagaj kapağının tam kenarında ise küçük bir çıta konumlandırılmış.

X6 M ile aynı yan aynalara ev sahipliği yapan X4 M’e dair elimizde bulunan tek fotoğraf bu olduğu için jantların özgün bir tasarımı olup olmadığını söyleyebilmek güç. Ancak muhtemelen 21 inç büyüklüğündeler.

Motoruyla öne çıkıyor

Her ne kadar BMW henüz doğrulamamış olsa da, M3 ve M4 modellerinde önceden de tercih edilen biturboşarjlı 3.0 litrelik motorun X4 M’de aynen kullanılması söz konusu olabilir. Bu motorun toplamda 475 beygir güç üreteceği belirtiliyor.

Öte yandan X4 M’in yere daha yakın gideceği, daha büyük jantlara ve geniş yanaklı lastiklere sahip olacağı ise biliniyor. Crossover modelinin yol tutuşunu güçlendirmek isteyen BMW, bunun için daha büyük frenlere de yer açmış durumda.

X5 M modelinin başlangıç fiyatı 101 bin 700 dolar olarak belirlenmiş. Ancak halen daha X4 M’in ne kadar ücretle satılacağına dair henüz bir bilgimiz yok.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version