BMW’nin çıkışı merakla beklenen X5 M modeli henüz hazır değil, ancak Alman markası SUV modelini M Performance parçalarıyla baştan aşağıya modifiye ederek gönülleri fethetmeyi başardı. Bu sayede mevcut X5 sahiplerine M Performance parçalarının kullanıldığı arabanın ne kadar şık duracağı da gösterilmiş olundu.

Dış cepheden değerlendirmeye başlayacak olursak, X5’in modifiye edilen sürümünde bol miktarda karbon fiber kullanıldığını söyleyebiliriz. Ön ve arka çıtalar, difüzör, yan aynalar ve eteklerin yanı sıra hava kanallarında karbon fiber kullanımı göze çarpıyor.

Hoş ve şık detaylarla dolu

20 inç büyüklüğündeki Star Spoke jantlarda mat siyah rengin tercih edilmesi ise hoş bir tasarım detayı olmuş. Üstelik aynı tasarımı 22 inçlik versiyonu da mevcut.

Performans odaklı müşteriler, M Performance markasını taşıyan spor frenleri de sipariş edebiliyorlar. Zımparalanmış bu fren kaliperleri kırmızı renkte olduğu için gayet sportif bir görünüm sağlıyor.

İç tasarımda da değişiklikler mevcut

Aracın içine geçtiğimizde ise X5’in ne kadar güzelleşebileceğine şahitlik ediyoruz. Alcantara derisiyle kaplanan ve saat 12 yönünde kırmızı bir çizgiye sahip olan yeni direksiyon ilk bakışta kendini fark ettiriyor. Karbon fiber F1 vites kulakçıkları, M Performance yazısının bulunduğu pedal ve paspaslar ise cabası.

Satışa sunulacağı tarihler belli oldu

Bu arada yeni X5 modelinin ABD’de 10 Kasım‘da satışa sunulacağı bilgisini vermiş olalım. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu Avrupa ülkelerinde ise Mart 2019’un beklenmesi gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version