BMW bu yıl sonuna doğru tanıtmayı planladığı yeni jenerasyon SUV modeli X7 için test çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Şimdilerdeyse Motor1’in casus fotoğrafçıları, BMW X7’nin iç kabinini görüntülemeyi başarmış durumdalar.

Aracın dış görünümünün yanı sıra iç hacmiyle ilgili önemli ipuçları barındıran fotoğraflar, X7’nin henüz prototip versiyonuna ait. Bu da müşterilerin beğenisine sunulacak olan X7’nin final versiyonunda çeşitli değişikliklerin söz konusu olabileceğini gösteriyor.

Diğere BMW modellerini andırıyor

BMW X7 prototipinin kabini yeni X3, 5 ve 7 serisi modelleri bir hayli andırıyor. Bol bol düğmelerle donatılmış şık görünümlü direksiyon, dijital hayalet gösterge, vites topuzu bölgesindeki siyah piyano renkli kontrol tuşları ve BMW’nin artık standart olarak sunmaya başladığı iDrive araç içi eğlence sistemi ilk etapta göze çarpan detaylar arasında.

Ön konsolun tam ortasında ise diğer BMW modellerinden de aşina olduğumuz üzere tablet şeklindeki bir ekranla klima ve radyo kontrol tuşları mevcut.

Dıştan baktığımızda ise BMW X7’nin X5’ten çok daha uzun olduğu görülüyor. Düz şekilde uzanan tavanı, ikiye ayrılan devasa büyüklükteki ön ızgaraları, akıllı LED stop lambaları ve paralel şeklindeki egzoz çıkışları ile BMW X7, önceden fuarlarda görücüye çıkan X7 iPerformance aracını bir hayli anımsatıyor.

Hibrid X7 harika olur!

7 ve 5 serisi modellerde kullanılan CLAR modüler platformunun BMW X7’de de tercih edilmesine ise kesin gözüyle bakılıyor. Motor tarafında BMW’nin hem altı, hem de sekiz silindirli turboşarjlı motor seçeneklerini opsiyonel olarak sunması bekleniyor. Kim bilir, belki bir hibrid X7 bile gelebilir!

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version