14 Eylül’de başlayarak 24 Eylül 2017’e kadar devam edecek olan Frankfurt Motor Show 2017’de tanıtılacak BMW X7 iPerformance, tanıtımdan bir hafta önce tüm detaylarıyla karşımıza çıktı.

8 serisi ve Z4 konsepti sonrasında gerçekten büyük bir otomobil olduğunu görebildiğimiz BMW X7 iPerformance, büyük otomobil severlerin gönlünde gerçekten taht kuracak. BMW X7 iPerformance’nin konseptinde ön hava girişlerinde boylu boyunca gözüken tasarım unsurları ve yapılan metalik düzenlemeler, arabanın çok daha büyük ve heybetli görünmesine sebep oluyor.

Ön çamurluk kısmında gömme kapı kolları ve hem önünde hem de arkasında bulunan LED ışıklandırmalar ile BMW X7 iPerformance, tasarım anlamında alıştığımızın dışında ögeleri bizlere sunuyor. BMW’nin yeni modelinin tasarımcıları, büyük alaşımlı jantlar ve panoramik bir çatı camını da arabaya yerleştirmişler.

Teknoloji abidesi

Arabanın içine doğru girdiğimizde, her bölgeden dijitallik aktığını görebiliriz. Sürücüler, iDrive bilgi-eğlence sistemi ve fütüristik direksiyon tasarımı ile yolculukları esnasında teknolojinin sağladığı tüm faydaları kullanabilecekler.

Arka koltuklara yerleştirilen ekranlar sayesinde yolculuk yaparken eğlenceli bir deneyim de yaşayabilecekler. İç tasarımının parlak olduğunu gördüğümüz ahşap kaplaması ile BMW X7 iPerformance, iki tonlu deri koltukları ile yolcularını çok rahat ettireceğini gösteriyor.

BMW X7 iPerformance ile ilgili daha önceden ortaya atılan iddialar, arabanın elektrikli olacağı yönündeydi. Fakat BMW’nin farklı planları var gibi görünüyor. Bu planların da detaylarını düzenlenecek olan fuarda görme imkanımız olacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version