Döviz kurunun düşmesi iyiden iyiye kendisini gösterdi. Kur düştü ve kurun düşmesiyle beraber birkaç modelde ek indirimler gelmeye başladı. Daha önce Renault Clio modelindeki indirimden söz ettik. Şimdi de indirime giren bir başka model olan 2021 Seat Ibiza için yeni indirimden söz edeceğiz.

Bu indirimin önemi büyük çünkü diğer serilerde olduğu gibi 2020 model yılı için geçerli olan bir indirim söz konusu değil. Doğrudan yeni model yılı için indirim sunulmuş durumda.

2021 Seat Ibiza Fiyatları Ne Düzeyde İndirildi?

Şunu belirterek başlayalım ki şu an bu model yılında ülkemizde satışa sunulan iki ayrı paket var. Farklı motor seçeneklerinde iki ayrı paketin satışta olduğunu görüyoruz ve her iki paket için de geçerli indirim var.

Bu paketlerden ilki 1.0 Evo 80 beygirlik Style modeli. İlk seçenek için indirimsiz fiyat 170 bin TL civarlarındaydı. Bu ilk seçenek için söylenen fiyat ama indirim sonrasında ciddi bir değişiklik oluyor. 170 bin yerine birinci paket 154 bin TL satış fiyatıyla sunuluyor. Burada 16 bin TL gibi bir fark var.

İlk seçenek giriş modeli olarak kabul edilecek olursa, ikinci seçenek şu an için ülkemizde satılan en yüksek donanımlı paket. Bu modelde 1.0 EcoTSI 110 beygir DSG Style serisi olarak geçiyor. Motoru biraz daha güçlü olan bu seçenek için normalde 197.000 TL ödemeniz gerekiyordu.

İndirimsiz fiyat 200 bine yakın ama indirimle beraber aracın yeni fiyatı 184.900 TL olarak değişiyor. 2021 Seat Ibiza modelleri için geçerli olan bu satış fiyatlarının daha ne kadar geçerli olacağı konusunda da bir bilgi var. Bir kere bu fiyatlar 16 Şubat tarihinden sonra geçerli olacak olan fiyatlar olarak duyuruldu.

Mart ayına kadar bu liste devam edecek ama sonrasında değişiklikler olabilir. Değişikliklerin illa ki olumsuz olacağını da düşünmemek lazım. Döviz kuru düşmeye devam ederse, belki bunun bile daha altında yeni fiyatlar belirlenebilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version