General Motors elektrikli dönüşüm çalışması içerisinde yer alan Cadillac, bu kapsamda yeni araçlarını sunmaya hazırlanıyor. Bu sefer gelecek olan araç ise çok ilgi çekecek bir model olacak. Tasarımı ile kendisini gösterecek olan Cadillac Celestiq modeli ile tanışacağız.

Tamamen elektrikli aracın nasıl bir tasarımla geleceği konusunda da detaylar şekillenmeye başladı. En son yayınlanan teaser bu konuda da çok fazla bilgi vermiş durumda. O göreceğimiz tasarımın da bir hayli ilginç bir tasarım olduğunu şimdiden söyleyebiliyoruz.

Cadillac Celestiq Tasarımı Nasıl Olacak?

Sadece paylaşılan teaser videosunda bile ortaya çıkan çok fazla detay var. Birincisi ön kısımdaki far yapısı olacak. Tamamen ızgara görünümündeki ön panjur, parlak ışıklı farlarla zenginleştirilmiş durumda olacak.

Markanın logosu da ön kısımda ve bir hayli büyük olacak. Dev boyutlarda olmasını beklediğimiz bu logonun işlevsel özellikleri olacağı da iddia ediliyor.

Diğer kısımda ise farklılık yaratacak olan karartılmış tavan olacak. Karartılabilir cam tavan, 4 bölmeli olacak ve her bölme ayrı ayrı kontrol edilebilecek. Burada farklı animasyonlara da yer verileceği iddia ediliyor ama bakalım gerçekten öyle mi olacak.

Arka kısımda ise gövdeye gömülü olan stop lambalarının olduğunu göreceğiz ki bu tasarım da bir hayli farklı bir hava katılmasını sağlayacak. İddialı bir görüntüsü olduğu kesin.

Tamamen elektrikli olacak araç için iç kısımda kullanılan konsol ise tam ekran konsol olacak. Tamamen ekrandan oluşacak ön kısım çok işlevsel olarak orası kesin. Videodan anladığımız yan kısımlarda da ekranların olacağı. Bu da aynaların yerine kamera kullanılacağına işaret ediyor.

Tam anlamıyla teknolojiyle donatılmış yeni bir araç olacak olan Cadillac Celestiq için motor özellikleri konusunda ise en ufak bir bilgi bulunmuyor. Bu konuda da kısa süre içerisinde bilgiler sızmaya başlayacaktır çünkü aracın yaz aylarında tanıtılacağı söyleniyor.

Muhtemelen Haziran ayı içerisinde yeni aracın tanıtımı yapılacaktır. Seri hakkında yeni bir bilgi gelirse biz de yine eklemiş olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version