Yakında yollara çıkacak bu modeller şimdiden merakla bekleniyor. İşte çıkışı merakla beklenen 5 yeni otomobil listesi ve otomobillerden ilk detaylar…

Çıkışı Merakla Beklenen 5 Yeni Otomobil Listesi’nde Hangi Modeller Var?

BMW 8 SERİSİ CABRIOLET

BMW 8 Serisi yeniden yollarla buluşmak için 2018 yılını bekliyor. Bu ikonik modelin yeni neslinde yine güçlü motorlar ve yüksek konfor seviyesi sunulacak.

BMW 8 SERİSİ

Coupe formlu BMW 8 Serisi’nin son testleri devam ederken gelen bilgilere göre M5 modelindeki motordan güç alacak. Ancak dört tekerlekten çekiş sisteminin 8 Serisi fanatikleri tarafından veto yemesi söz konusu. Bu nedenle daha düşük beygir güçlü bir motordan da bahsediliyor. Bu sayede de Mercedes ve Audi’nin küçük hacimli motorlarına cevap verilmiş olacak.

LEXUS CT

Çıkışı merakla beklenen 5 yeni otomobil listesi içinde dikkat çeken en önemli modellerden birisi de Lexus CT. Küçük Lexus yeni ön yüzüyle olduğundan da büyük görünecek. Özellikle farların değişen tasarımı ve sis farlarının yapısı ona ısırmaya hazır bir köpek balığı ifadesi katmış. 2018’de yollarda olacak modelde motorlarda çok önemli bir değişiklik düşünülmüyor.

KIA CEE’D

Hyundai i30’un ikizi kısa bir süre sonra yeni yüzüyle karşımıza çıkacak. Ancak bununla birlikte asıl önemli yenilikler motorda olacak. Hyundai’de görev yapan yeni motorlar cee’d’de de kullanılacak. Aracın kasvetli iç mekanı yeni nesilde elden geçirilecek.

SKODA POLAR

Yeni Skoda Polar geliyor. Model 2019 yılında yollarda olacak ve Karoq modelinin altında konumlandırılacak.

SUV ailesini genişletmek isteyen Skoda, model gamına Polar adını verdiği modeli eklemek için gün sayıyor. Daha önce casus fotoğrafları da yakalanan modelin şimdi ise illüstrasyonu ortaya çıktı.

Neredeyse tüm hazırlıkları sona eren model Karoq’un altında yer alacak ve VW Polo T-Cross ve Seat Arona ile platform kardeşi olacak.

Kaynak: Oto Stil

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version