Çinli akıllı telefon üreticilerinden sonra şimdi de Çinli otomobil markalarının atak yapmaya başladığını görüyoruz. Özellikle elektrikli araçlar için çok fazla Çinli üretici ve model seçeneği var. Bunlardan birisi de DFSK Motors tarafından sunulan Seres 3 SUV modeli.

C-SUV segmentinde bir araç olan iddialı modelin, gündemimize girmesinin nedeni ise aracın Türkiye’ye geliyor olması. Şahsuvaroğlu Grup distribütörlüğünde araçlar Türkiye’de satılacak. Peki ya fiyatlar?

Seres 3 Türkiye Fiyatları Nasıl Olacak?

2020 yılının Ekim ayında Çin dışına çıktığını ve Avrupa pazarında da satıldığını gördüğümüz araçların, Avrupa pazarında da bir başarı elde etmesinin ardından rotayı Türkiye’ye çevirmiş olması beklenen bir durum.

Öyle ki ülkemizde de SUV segmentine olan ilgi artıyor. Aynı zamanda elektrikli modellere olan ilgi de artış gösteriyor. Yeni seri tam olarak böyle bir seri.

52,56 kWh bataryanın bulunduğu araçta, kobalt kullanılmayan özel bir batarya sistemi var ve 330 km menzil sunuluyor.

Motoru da güçlü olan aracın 120 kW tam elektrikli motoru var ve 300 Nm değerinde tork sunuluyor. Bu da aracın 8.9 saniye içerisinde 100 km hıza ulaşmasını sağlıyor. 160 km gibi bir maksimum hızı olan seri, konfor konusunda da bir hayli başarılı bir model.

Tabii ki araç ülkemize geldiği zaman daha fazla bilgi vereceğiz ama şu an için satış fiyatları konusunda da bilgi verelim. Güçlü bir motorla ve SUV sınıfının dinamikleri ile gelecek olan Seres 3 modelinin fiyatının 440 bin TL civarında olacağı söyleniyor.

Satışların ise Şubat ortalarında başlayacağı bilgisi var. Dediğimiz gibi bu model için detaylı incelemeler de yapacağız. Bakalım ülkemizde nasıl bir ilgi toplayacak.

Share.

3 yorum

  1. fakir ancak vergisiyle yapılan yol ve köprülerin parasını öder , zenginlerde lüks arabalarıyla üzerinden geçer :)))))

  2. Fakirin araba ile işi olmaz zaten. Araba bir lükstür ve herkes ulaşamaz. Toplu taşımalar da bundan dolayı var. Teşekkürler.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version