Çinli otomobil devlerinin Türkiye çıkartmaları devam ediyor. Pazarda uygun fiyatlı ama bir yandan da lüks özellikleriyle dikkat çeken Çinli araçlara yakınlarda bir yenisi daha eklenecek. Bu kez hamleyi yapacak ise SKYWELL olacak. Çinli markanın çok yakında son modellerinden biri olan SKYWELL HT-i serisini ülkemizde satışa çıkacağı söyleniyor.

Geçen sene ET 5 modeliyle, tamamen elektrikli araçlar kategorisinde ülkemizde satışa başlayan marka, şimdi de SKYWELL HT-i ile hibrit pazarda yer almaya devam edecek. Şarj edilebilir hibrit modelinin sunduğu özelliklere bakacak olursak, tamamen elektrikli modellerin de önüne geçmesi bekleniyor. Peki aracın özellikleri açısından neler biliyoruz?

Yakında Türkiye’de Gelecek SKYWELL HT-i Nasıl Özellikler Sunacak?

Bir kere aracın Eylül ayında ülkemizde satılmasının planlandığını söylemek lazım. Yaz bitiminde satışa çıkacağı ve 500 bin TL üzerinde bir fiyatı olacağını düşünüyoruz.

Buna karşın aracın dikkat çekici teknik özellikleri olduğunu da göreceğiz. PHEV yani şarj edilebilir hibrit olarak gelecek seri, 116 beygirlik 1.5 litrelik atmosferik benzinli motorunun yanında 130 kW gücünde bir de elektrikli motora sahip.

Geniş elektrikli motoru sayesinde 200 km’ye kadar sadece elektrikle gitme gibi bir artıya sahip olan araç, yakıt tüketimi konusunda da karma değerlerde çok iyi.

Yüksek teknoloji ile donatılmış olan 12.8 inçlik multimedya ekranı, iç kısımda sunduğu ahşap döşeme artısı gibi lüks ve teknolojik artıları da olan SKYWELL HT-i, hangi paket seçenekleriyle sunulacak şu an için bilinmiyor.

Çinli devin aracı ne zaman ülkemizde satışa sunacağı konusunda resmi bir açıklama geldiği ve tam tarih duyurulduğu zaman, ülkemizde satılacak paket seçeneği ve bu seçeneklerin fiyatları da ortaya çıkacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version