SUV sınıfında nispeten daha uygun fiyatlı olan Dacia Duster modelinin, 2021 yılında da kampanyaları başladı. 2020 yılının son birkaç ayında ciddi indirimlerle gündeme gelen model, yeni yılda da yine indirim kampanyasıyla gündeme geldi.

Tabii ki indirim kampanyasına rağmen aracın fiyatının yine yüksek seyrettiğini de ekleyelim. 130-140 bandında iken 200 hatta 300 bin TL civarlarına çıkılmış durumda. Biz yine de bir miktar satış avantajı sağlayan yeni kampanyadan söz edelim.

Dacia Duster İndirim Kampanyası

Normalde giriş seviyesi için açıklanan fiyat 176 bin TL. Kampanyaya dahil edilen araç ise giriş paketi aracı değil. Kampanyaya dahile dilen araç Comfort ECO-G 115 beygir 4X2 modeli. Bu model bir üst paket olarak geçiyor ve satış fiyatı 183.100 TL olarak belirlenmiş. 2020 model yılı için geçerli olan fiyat, kampanya kapsamında indiriliyor ve araç 170 bin TL’ye düşüyor.

Kampanya sayfasında paylaşılan fiyat 170 bin TL ama tek avantaj bu olmamış. 13 bin TL indirim dışında bir düşük faizli kredi imkanına da yer verilmiş. Yeni bir Dacia Duster ECO-G modelini almak isteyenler için 50 bin TL kredi veriliyor.

24 ay vadeli olarak verilen bu kredinin faiz oranı ise %1.38 olarak belirlenmiş. Bu faiz oranıyla beraber 24 ay vade yapıldığı zaman, aylık taksit miktarı da 2.610 TL gibi bir seviyeye geliyor.

ECO-G versiyonunda geçerli olan kampanya Şubat ayı kampanyası. Kampanyanın Mart ayında değişmesi ya da yenilenmesi durumu söz konusu olabilir. Dacia Duster yeni yılla beraber birkaç kez daha kampanyalarla gündeme geldi. Bu kampanya da ne ilk ne de son olacak gibi duruyor. Daha fazla indirim olur mu ya da yeni ayda yeni bir satış fırsatı gelir mi göreceğiz.

Share.

1 Yorum

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version