Dacia, çok yakında yeni duyurular yapmaya hazırlanıyor. Bir önceki haberimizde markanın Jogger için yeni bir hibrit versiyon duyurduğundan söz etmiştik. Paris Otomobil Fuarı kapsamında daha fazla detayının açıklanacağı bilinen araç bir yana, Dacia Duster Mat Edition adı verilen özel bir seride ortaya çıktı.

Henüz yeni versiyon için bir görsel paylaşımı da yapılmadı ama aracın teknik özellikleri konusunda bazı bilgiler var. Ayrıca bu versiyonla beraber nelerin değişeceği konusunda da yine bilgiler bulunmakta.

Dacia Duster Mat Edition, Özel Bir Versiyon Olacak

Söz konusu model mevcut olan neslin en yüksek donanımlı versiyonu olacak. Tüm donanımları barındıracak olan serinin diğer versiyonlardan farklı olarak özel bir gövde rengi kullanacağı da açıklanan bilgiler arasında.

Gövde renginde tercih nasıl olacak onu bilemiyoruz. Yeni marka logosuyla beraber gelmesini beklediğimiz aracın motor kısmında da 1.3 litrelik TCe 150 motoru kullanması bekleniyor.

150 beygirlik güç sunan motora eşlik edecek olan şanzıman ise EDC otomatik şanzıman olacak.

Yeni logosu ve daha önce görmediğimiz özel bir gövde rengi dışında, aracın ek olarak sunacağı teknik bir değişiklik olması beklenmiyor. Böyle düşünüldüğü zaman Dacia Duster Mat Edition modelinin, mevcut neslin en güçlü ve en yüksek donanımlı özel bir versiyonu tanımını yapabiliriz.

Paris Otomobil Fuarı sonrasında yeni Dacia Duster versiyonu hakkında daha fazla bilgi paylaşılacak. Aracın yeni gövde renginin ve aksesuarlarının neler olacağını da yine bu tanıtım sonrasında göreceğiz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version