Sonunda döviz kurunda bir gerileme söz konusu oldu. Kurun düşmesiyle beraber birçok alanda fiyatlar için de düzenlemeler gelmeye başladı. Otomobil fiyatlarında da düşüşler bekleniyor. Bazı markalar çoktan fiyat düşüşü haberlerini açıklamaya başladı. En son Dacia fiyatları için bir düzenleme geldiğini gördük.

Hem son zamların bir miktar geri çekildiğini anladık hem de bazı modeller için indirimler geldi. Fiyatlarda çok büyük bir düşüş yok gibi gözüküyor ama şu dönemde zam değil de indirim gelmesi bile iyi bir gelişme. Öyle ki güncellenen listelerde sürekli yükseliş görüyorduk. Sonunda bir nebze olsun düşüş görmüş olduk.

Dacia Fiyatları Ne Kadar Düştü?

Aralık ayının başında yeni açıklanan listeyi paylaşmıştık. Bu liste üzerine gelen fiyat artışlarını bir kenara bırakacak olursak, son listede yeni fiyatların Aralık başındaki fiyatlardan da bir tık geriye gittiğini görüyoruz. Bazı şimdilik ek bir indirim gözükmüyor. Diğer modeller için Aralık ayının başında paylaştığımız fiyatlara göre bir karşılaştırma yapalım.

Yeni Sandero Stepway Fiyatları Ne Kadar Düştü?

  • Comfort 1.0 Turbo ECO-G 100 beygir modeli 338.000 TL’den 336.000 TL’ye düştü.
  • Prestige 1.0 turbo X-tronic 90 beygir modeli 375.900 TL’den 373.900 TL’ye düştü.

Yeni Sandero Fiyatları Ne Kadar Düştü?

  • Prestige 1.0 Turbo X-tronic 90 beygir modeli 360.000 TL’den 357.900 TL’ye düştü.

Lodgy ve Duster modelleri için ise şimdilik ek bir indirim gözükmüyor. Aralık ayında paylaştığımız fiyat listelerine göre son durum bu. Burada fark yüksek gözükmeyebilir ama tekrar belirtelim ki Aralık başındaki fiyatlarla karşılaştırdık.

Yani bu ayın ilk açıklanan fiyatlarının bile gerisine gidilmiş durumda. Bir de şöyle

bir durum var ki ardı ardına rekor zamlar açıklanırken, küçükte olsa indirim olması gerçekten iyi bir gelişme.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version