DS tarafından sunulan ve tasarımlarıyla bir hayli konuşulan tarz arabalara, geçtiğimiz dönemde bir yenisi daha eklenmişti. Markanın yeni dönem araçlarından biri olan yeni DS 4, çekici tasarımıyla da epey bir konuştuğumuz araçlardan birisi oldu.

Araç için özellik ve tasarım detayları bir yana, en çok merak ettiğimiz soru yeni modelin ne zaman Türkiye’ye geleceği olmuştu. Sorumuzun cevabını geçtiğimiz gün itibariyle aldık. Aracın ülkemizde ne zaman satışa çıkacağı konusunda açıklama yapıldı. Üstelik gelecek olan ilk paket için de detaylar belli oldu.

DS 4, Eylül Ayında Ülkemizde Satışta Olacak

Festival Auromobile International tarafından da ödüle layık görülen araç için uzun süreli bekleyiş çok yakında son bulmuş olacak. Açıklamaya bakacak olursak araç Eylül ayında ülkemizde de satışa çıkacak.

İlk etapta tüm versiyonların satışa sunulması gibi bir durum olmayacak. Tek bir versiyon üzerinden ilerlenecek.

Gelecek olan ilk versiyon DS 4 TROCADERO versiyonu olacak. Bu versiyonla beraber sunulacak olan motor seçeneği ise BlueHDi 130 beygirlik motor olacak.

Bu motorda tork değeri ise 300 Nm olarak karşımıza çıkıyor. Söz konusu modelde şanzıman kısmında da 8 ileri otomatik şanzıman tercihi yapıldığını biliyoruz.  

Diğer versiyonlar için de ilerleyen zamanlarda satış açıklamalarının gelmesini bekliyoruz. Mevcut paket için ek özelleştirme seçeneklerinin olup olmayacağı da önümüzdeki ay belli olacak.

Tabii ki şu an satış tarihi kadar merak edilen bir detay daha var ki o da aracın fiyatı. Fiyat konusunda ne yazık ki resmi bir bilgi gelmedi. Fakat aracın çok yakında sunulacağını düşünecek olursak, yine yakın bir zamanda fiyatların açıklanmasını bekleyebiliriz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version