Ülkemizde aktif olarak satışı yapılan NIU motosiklet modelleri güncellendi. NIU MQi-GT adıyla duyurulan yeni motor, ülkemize de gelmesi beklenen modellerden bir tanesi olarak öne çıktı.

Şehir içi kullanımlar için büyük avantaj sağlayacak olan yeni modelin özelliklerine geçelim. Tabii ki duyurulmuş bir fiyatta var ve bu fiyattan da söz edeceğiz.

NIU MQi-GT Özellikleri ve Fiyatı

Diğer birçok elektrikli modelin yanı sıra bu seride iki kişilik taşıma kapasitesine yer verilmiş durumda. Tamam bir ağırlık sınırı var ama motora iki kişi de binebiliyor. İki kişiyi kolayca taşıması adına motosikletin motoru da güçlü tutulmuş durumda.

Bosch logosunu taşıyan motor 3.100W gücünde. Maksimum güç altında yani maksimum performansta motor, 70 km hıza kadar çıkılmasını sağlıyor. 70 km maksimum hız dışında menzil ise 80 km olarak açıklandı.

80 km menzil var ama tabii ki bu sürüş deneyimine göre değişebilecek bir değer. Siz sürekli olarak maksimum hızla gidecek olursanız, menzil biraz daha düşecektir. Aynı şekilde fazla ağırlıkla motosikleti kullanmanız da yine menzilin düşmesine neden olacak.

İşin pil tarafına geçtiğimiz zaman ise iki adet pile yer verildiğini görüyoruz. Çıkarılabilir piller, 4.nesil 48V ve 31 Ah. Bahsettiğimiz gibi pilleri çıkarıp şarj edebiliyorsunuz ki bu durumda da 5 saat gibi bir süre gerekiyor. Tam şarj için gerekli olan bu süre, biraz yüksek bulunabilir.

Farklı renk seçenekleri ve farklı kombinasyonları olan motosikletin, Avrupa satışları da başlamış durumda. Avrupa fiyatı 3.399 Euro olarak duyuruldu ama Türkiye durumu için henüz bilgi yok.

Ülkemiz satışları ne zaman yapılacak ya da fiyatları ne olacak açıklanmış değil. NIU MQi-GT modelini satın almak isterseniz bir süre bu açıklamaların gelmesini beklemeniz gerekiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version