2020 Fiat 500X Sport, Fiat markasının sportif SUV modelini temsil ediyor. Alçaltılmış olan yeni gövdesi, bunun dışında yenilenmiş özel tasarım ayrıntılarıyla beraber SUV sınıfının iddialı modellerinden olan yeni seri, bu sınıftaki en ucuz araçlardan da biri olarak dikkat çekiyor.

Rakiplerine göre bir miktar fiyat avantajı olan serinin şu sıralar yeni bir fırsat daha sunduğunu görüyoruz. Son dönemde çok fazla görmediğimiz indirim kampanyalarına dahil edilen araç, önemli bir indirimle beraber satılıyor.

Kısa süre devam edecek olan bu indirim kampanyasının detaylarına bakalım. Araç ne kadar indirime girdi? İndirim ne kadar süre geçerli?

2020 Fiat 500X Sport İndirim Fırsatı

Fiat yeni serinin 1.3 turbo benzinli 150 beygirlik motor seçeneği için böyle bir indirim yapma kararı aldı. İndirimi yapılan araç DCT versiyon olarak geçiyor.

Kampanya kapsamında bu aracı seçen kullanıcılara 12.000 TL gibi bir fiyat avantajı sunuluyor. Aracın normal fiyatı 354.900 TL olarak açıklanmış durumda. Bu satış fiyatı tavsiye edilen liste fiyatı olarak geçiyor. Yani bakarsanız zaten kampanyaların yapıldığı fiyat.

Bunun üzerine uygulanan indirim sonrasında yeni fiyat ise 342.900 TL oluyor. Aracın fiyatı yine çok yüksek bulunabilir ama hangisi ucuz kaldı ki. 300 bin TL’nin üzerine çıkan Fiat modelleri bile görür olduk.

Böyle bir durumda bırakın 12 bin TL indirimi, 1000 TL indirimi bile görmeye hasret kaldık. Fiat’ın sunmuş olduğu indirim bu noktada dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak gibi duruyor. 2020 Fiat 500X Sport indirim kampanyası için ise biraz hızlı davranmak gerekiyor. Öyle ki indirim kampanyası süre sınırlı olarak sunuldu. 5 Kasım’da aktif olan kampanya Aralık ayının ilk gününe kadar devam edecek.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version