Ekim ayında olduğu gibi Kasım ayında da Fiat yeni bir kampanya açıkladı. Fiat 2020 Kasım kampanyası kapsamında duyurulan fırsatlar ise dikkat çekici. Tıpkı Ekim ayında olduğu gibi Kasım ayında da kampanyaya dahil edilen araç Egea Hatchback modeli oldu. Fakat bu kez sunulan fırsat biraz daha dikkat çekici ve biraz daha fazla sürücünün ilgisini çekecek gibi duruyor.

Yeni araç almak isteyenler için başlatılan kampanyanın detaylarına geçelim ve bakalım bu kez Fiat neler getiriyor?

Fiat 2020 Kasım Kampanyası Detayları ve Fiyatlar

Egea Hatchback için yapılan kampanya Aralık ayına kadar devam edecek. Baştan bunu söylemiş olalım. Yeni Egea Hatchback için yapılan kampanya için geçen ay olduğu gibi belli bir miktar peşinat ödemeniz gerekiyor.

Marka yeni araç için 49.900 TL peşinat istiyor. Bu peşinatı ödedikten sonra ise 94 bin TL gibi bir kredi kullanmanız gerekiyor. Kredi %1.56 oranında faizle veriliyor. Yine Fiat bünyesinde verilen kredi için standart vade ise 48 ay.

Bu durumda aylık olarak yapmanız gereken ödeme ise 2.990 TL olacak. Aylık olarak yapacağınız bu ödeme miktarının değişip değişmeyeceği ve vade sayısının değişip değişmeyeceği kesin değil. Yani bu konuda yapılmış ek bir açıklama yok. Bayi ile konuşmak gerekiyor.

Egea Hatchback için yapılan kampanyanın 1 Aralık itibariyle son bulacağını bir kez daha hatırlatmak isteriz. Aralık ayında benzer bir kampanyanın olup olmayacağı noktasında ise resmi bir açıklama yapılmasını beklemek gerekiyor.

Belli dönemlerde bu şekilde kampanyalar oluyor ama yıl sonuna geldiği için Aralık ayında aylık taksit kampanyası yerine farklı yıl sonu kampanyalarına geçiş yapılabilir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version