2021 yılında yeni araçlarını ülkemize getiren Fiat, her ne kadar bu modellere odaklanmış gibi bir izlenim vermiş olsa da aslında öyle değil. Tabii ki yeni kasa Egea ve Cross modeller daha öne çıktı gibi bir durum oldu ama diğer modellerde de çok güzel indirimler var. Özellikle Fiat 500L modeli için güzel bir indirim karşımıza çıktı.

İhtişamlı bir görüntüye sahip olan 500L modeli için geçerli olan indirim, daha önce çok rastlamadığımız bir miktarda.

Fiat 500L için İndirim Hangi Pakette Geçerli?

Önce şunu belirtelim ki indirim her seçenek için geçerli değil. İndirim 2020 model yılına ait olan araç için geçerli olan indirim. Hem model yılı 2020 olacak hem de versiyon seçeneği Cross Plus 1.3 Multijet 95 Hp MTA versiyonu olacak.

Bu aracın standart fiyatı ise 298.100 TL olarak belirlenmiş durumda. 298.100 TL gibi iddialı bir satış fiyatı var. Yapılan indirim sonrasında ise aracın fiyatı 227.000 TL’ye düşüyor.

İndirim miktarına baktığımız zaman Fiat için rekor sayılabilecek miktarda indirim yapıldığını söyleyebiliriz. İndirim sonrasında ortaya çıkan satış fiyatının ise süre sınırı var.

Yani araç bundan sonra bu fiyata satılacak gibi bir durum yok. 70 bin TL’nin üzerinde yapılan indirim için son tarih 1 Mart 2021 olarak açıklanmış. Mart ayına girilmesiyle beraber indirim son bulacak gibi duruyor.

Tabii ki bunun ardından indirime devam kararı da gelebilir. Tamamen Fiat’ın özelinde verilecek olan kararlar. Mart ayında Fiat 500L kampanyasının devam etmesi halinde yazımızı güncelleyeceğiz. Şu an dediğimiz gibi Şubat ayı son gözüküyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version