Fiat Egea geçtiğimiz aylar yenilendi. Ailenin yeni üyeleri makyajlandı ve yeni bir Cross seçeneği de kullanıma alındı. Genel anlamda başarılı bulunan değişikliklerle zaten popüler olan araçların daha fazla satması beklenirken şimdi yeni bir seçenek daha duyuruldu. Bu kez Fiat Egea City Sport paketi açıklandı.

Bu sefer yeni bir tasarım ya da farklı motor seçenekleri değil de doğrudan makyajlama çalışmasının yapıldığı görülüyor. Peki yeni paket neler getiriyor?

Fiat Egea City Sport Paketi ile Gelen Değişiklikler

Yeni donanım seçeneğinde kasa rengi direkt olarak değişiyor. Kasa rengi metropol grisi olarak özel bir renk ile değiştiriliyor. Tamamen gri olduğunu gördüğümüz kasada, parlak siyah detaylarla güncellemeler yapıldığını da anlıyoruz.

Şu an sadece HB ve Station Wagon modellerinde geçerli olacak olan paketle beraber, ızgara kısımlarında ve tampon kısımlarında parlak siyah renginin baskın olması da araca bir hareket kazandırmış durumda.

Sport logolarıyla da zenginleştirilen tasarım, daha dinamik olan bir aracın sunulduğunu göstermekte. Dış kısımda başarılı bulunan özelleştirmeler, iç kısımda da karşımıza çıkıyor. Daha net bir siyah renk ile donatılacak olan yeni serinin, klima kontrollerinde yer alan krom detayları da dikkat çekiyor.

Tasarım konusunda yapılan değişiklikler doğrudan göze çarpıyor ama Fiat Egea City Sport seçeneğinin motor kısmında ise bir değişiklik bulunmuyor. Yine bu pakette iki farklı motor seçeneği sunuluyor.

Birinci motor seçeneğinde 1.6 litrelik Multijet motor var. 130 beygirlik motor dizel olarak bildiğimiz Multijet serisi. İkinci kısımda ise yeni motor seçeneği var. İkinci motorda 1.0 litrelik üç silindirli FireFly motoru seçilebiliyor. Bu motorda 100 beygir olmasının yanında 190 Nm tork üretmekte.

Yeni paket seçeneğinin Türkiye’ye de gelmesi bekleniyor ama bu paket seçeneğinin fiyatının ne olacağı konusunda henüz bir açıklama gelmedi. Fiyatların nasıl değişeceği konusunda da yakın zamanda bir paylaşım gelecektir.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version