Yenilenen Fiat Egea modeli, bir özel versiyonla daha da zenginleştirildi. Bu yeni özel versiyon aslında tanıdık bir versiyon. Fiat Egea City Sport adıyla sunulan yeni özel versiyon, bazı minik dokunuşları da beraberinde getiriyor.

Bu özelleştirmeler dışında motor konusunda bir fark söz konusu mu ya da performans değişiyor mu gelin bir de ona bakalım.

Fiat Egea City Sport Farkları ve Motor Özellikleri

İlk olarak şunun altını çizmemiz gerekiyor ki bu modelde sadece kalıp değişimi söz konusu. Yani dış kasada bir değişim var ve o da genel yapıda değil.

O değişim daha çok ufak oynamalarla ve eklemelerle yapılmış. Aracın gri renkli boyası, sağda solda kullanılan siyah kaplamalar ile desteklenmiş. Aynalarda ve kapı kollarında kullanılan siyah kaplamalarla beraber araç daha göz alıcı bir hale getirilmiş ve biraz daha spor durması sağlanmış.

Fiat Egea City Sport, ön kısımda ise ufak tefek spor rozetlerle daha sert gösterilmeye çalışılmış. Dış kısımda bu şekilde bir tasarım oynaması yapılırken aynı şekilde iç kısımda da tasarım oynamalarına yer verilmiş. İç kısımda krom detaylar büyük oranda ilgi çekiyor.

Izgaralardan tutun da vites topuzuna kadar kromajlar kullanılmış. Bu kromajlarla beraber iç kısımdaki görüntü de renklendirilmiş ve açıkçası biraz daha şık hale getirilmiş. Ama öyle uçurum var mı derseniz yok. Bu bir paket sonuçta.

Temel olarak ana araç sabit kalacaktır. Mesela motor kısmı. Sportif bir araç geldi ve motor kısmında değişim olmasını beklersiniz. Ama öyle değil. Motor kısmında yine 1.0 litrelik 190 Nm tork değerli 100 beygirlik motor kullanılmış.

Takdir edersiniz ki şanzıman da aynı. Şanzıman kısmında 5 ileri manuel vites seçeneği var. Belki burada bir oynama düşünülebilirdi. Aracın bu özellikleriyle beraber Avrupa satışları başladı. Avrupa satışları 20 bin 695 Pound olarak açıklandı.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version