Fiat, yeni sedanı üzerinde çeşitli çalışmalar yürütmeye başlattı. Firma, Viaggio isimli 2013 model otomobile dair bazı ayrıntıları ortaya çıkarttı. Spot kısmında da bahsettiğimiz gibi otomobilin ilk olarak Çin'de satılması bekleniyor. Akabinde de diğer birçok ülkede satışının gerçekleştirileceği yönünde bilgiler var. Ancak Türkiye'ye gelir mi, gelirse hangi fiyattan satılır elbette bunu şu an söylemek çok güç.

Viaggio, firmanın İtalya'da yer alan merkezinde tasarımı yapılmış. İri bir gövdeye sahip olması beklenen bu otomobilin kuvvetle muhtemel olarak C segmentine konumlandırılacağı belirtiliyor. 'İri' yazmışken hemen boyutlarını da belirtelim. Otomobilin uzunluğu 4 metre 679 cm, genişlik 1 metre 850 cm ve dingil mesafesi ise 2 metre 708 metre kadar. 

Otomobilde 6 ileri çift kavramalı şanzımanın bulunacağı belirtilen ayrıntılar arasında. Çin'de 120 beygir ve 150 beygir olmak üzere ilk etapta iki farklı motor seçeneği sunulacak. Bu motorlar 1.4 literik T-JET olarak tasarlanmış. Öte yandan ilerleyen zamanlarda da 160 beygirlik bir MultiAir motora yer verilebileceği söz konusu. 

Galeri
















Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version