Arazi aracının ruhunda SUV ya da SUV ruhunda bir arazi aracı. Evet Ford Bronco efsanesinden söz ediyoruz. Her dönem konuşulmayı başarmış olan seri, yakın zamanda yeni model heyecanıyla da gündeme geldi. Ama görünen o ki Ford işi bitirmemiş. Dönmüşken tam dönemli demiş ve şimdi de Ford Bronco Raptor versiyonu üzerinde çalışıyor.

Bir sızıntıdan ya da gayri resmi herhangi bir kaynaktan gelen bilgilerden söz etmiyoruz. Aracın çalışmalarının çoktan başladığını bizzat marka ortaya koydu. Araç için yeni bir paylaşılan yapan Ford, özel versiyonu videoda da gösterdi.

Ford Bronco Raptor Yenilenmiş Tasarımla Gelecek

Araç tam olarak videoda bir bütün şeklinde gösterilmediği için tüm detayları bilemiyoruz ama şu var ki gördüğümüz kısımlar bile tasarım farkı olduğunu kesinleştirmiş durumda.

Öyle ki modelde ön ızgara kısmında ana seriden çok daha farklı bir seçim yapılacağını anlıyoruz. Burada daha yuvarlak farlar ve ızgaranın merkezine yerleşmiş konumda olan bir Ford yazısı bizi çekiyor.

Kesinlikle daha da iddialı bir tasarım geleceğini söyleyebilirim. Daha da iddialı dedim çünkü Ford Bronco temel modelinin geri dönen versiyonunda da çok güzel bir tasarım yapısı kullanılmış durumda.

Araç tanıtıldıktan sonra bu konuda övgüler almıştı ve birçok kez yenilenmiş tasarım gündeme taşınmıştı. Ford Bronco Raptor ile biraz daha öne çıkarılacak tasarımdan söz edilmekte.

Tasarımı bir kenara ittiğimiz zaman yine motor kısmında da oldukça güçlü bir motor seçeneğinin olacağı söyleniyor. Motor seçiminin 3.6L EcoBoost V6 motordan yana olacağı iddiası var. Bu da demek oluyor ki 400 beygir güç ile 562 Nm tork değeri olacak.

Ne diyelim ki şu an için araçtan beklentiler çok yüksek. Biz de sizler gibi bu beklentilerin ne kadarının karşılanacağını merak ediyoruz. Şimdilik ipuçları veren video ile yetinelim. Unutmadan araç 2022 yılında gelecek onun da altını çizelim.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version