Ford Fusion, bu zamana kadar HB kasalarıyla ünlenen modellerden biri olarak değerlendirilmişti. Şimdi ise sürpriz bir modelin hazırlandığı ortaya çıktı. Ford Fusion Active SUV adıyla geleceği düşünülen yeni modelin, test sırasında çekilmiş görselleri de ortaya çıktı.

Henüz resmi bir doğrulama olmamasına karşın, test sürüşünde ortaya çıkan aracın dikkat çekici detayları olduğunu söylemek lazım. Beklediğimiz gibi bir SUV modeli gelecek olursa, Fusion serisine bakışın da değişmesine neden olabilir. Dilerseniz fotoğrafları değerlendirelim ve daha fazla detay verelim.

Ford Fusion Active SUV Tasarım Açısından Nasıl Bir Araç Olacak?

Test sırasında çekilen görseller tabii ki kamuflajlı olan görseller. Bu nedenle araç hakkında çok fazla bilgiyi ortaya çıkarmıyor. Fakat dediğimiz gibi ufak detaylara baktığımız zaman yakaladığımız yerler var.

Mesela aracın ayna kısımlarının bir tık daha aşağıda konumlandırılmış olduğu gözüküyor. Bu tercih aracın, yakın zamanda tanıtılan Edge benzeri bir yapısı olacağını gösteriyor.

Takip edenler bilecektir ki Edge serisi yakın zamanda Çin’de duyuruldu ve gayet geniş bir araç olmasıyla öne çıktı. Yine Ford Fusion Active SUV olduğu iddia edilen bu araca baktığımız zaman da çok geniş ve uzun bir SUV olacağını da anlıyoruz.

Arka kısma doğru biraz daha eğimli inen bir tasarım benimsediği anlaşılan aracın daha fazla detayı için bekleyeceğiz.

Şimdilik kamuflajlı görselleri ortaya çıkan aracın, Avrupa pazarı için satışa sunulması bekleniyor.

Zaten Çin pazarı için benzer bir model olan Edge satışa sunuldu. ABD pazarı için de Ford Fusion Active SUV gelir mi gelmez mi net değil. Bu noktada araç için daha fazla bilgi elde etmek lazım.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version