Ford Otosan’ın yeni bir marka adı altında duyurusunu yaptığı Rakun Pro 3 ve Rakun Pro 2 modelleri sonunda satışa çıktı. İlginç bir şekilde Sahibinden.com üzerinden satışa çıktığını gördüğümüz yeni yerli elektrikli motosiklet modelleri şimdiden çok ilgi görmüş durumda. Rakunmobilite markası altında satılacak olan modeller için fiyatların da kesinleştiğini belirtelim. Rakun Pro 3 ve Rakun Pro 2 fiyatı nasıl? Teknik özellikleri neler bakalım?

Rakun Pro 3 ve Rakun Pro 2 Fiyatı ve Teknik Özellikleri

İki ayrı model olduğu için serileri ayrı ayrı ele almak istiyorum. Fiyat açısından da aynı şeyi yaparak ilerleyeceğiz.

Rakun Pro 3 Fiyatı ve Özellikleri

Bu model adından da anlayabileceğiniz gibi 3 tekerlekli bir model. Yine tamamen elektrikli olan modelde, taşıma kapasitesi biraz daha yüksek. Sürücü ve artı olarak yük taşıma kapasitesi toplam 179 kg olarak açıklandı.

Bir e-motosiklet modeli için gerçekten iyi bir değer. 3 tekerli modelin, motor gücü ise 4kW olarak belirlenmiş ve maksimum olarak 45 km hıza kadar çıkıyor. Şarj süresi ise 4.5 saat. Burada kullanılan bataryanın da 5 kW değerinde bir batarya olduğunu ekleyelim.

Motorun önünde ve arkasında kombine hidrolik disk frenleri de yer almakta. Ayrıca ön kısımda da 5 inç TFT bir gösterge ekranı var.

Tüm bu özelliklerle beraber B sınıfı ehliyetle kullanılabilen Rakun Pro 3 fiyatı ise 116.999 TL olarak açıklandı. Yüksek mi değil mi artık tartışılır.

Rakun Pro 2 Fiyatı ve Özellikleri

Bu model ise yine adından da anlaşılacağı gibi iki tekerlekli bir model. Ağırlık taşıma kapasitesi biraz daha düşen modelde 155 kg taşıma kapasitesi var. Yine 4 kW değerinde bir motorun yer aldığı Rakun Pro 2, yine 45 km maksimum hız değeri sunuyor.

Bu modelin de kombine hidrolik disk frenleri olduğunu ve 4.5 saat şarj süresi değerini de koruduğunu görüyoruz. Tamamen elektrikli serinin ön kısmında ise diğer modelde olduğu gibi 5 inç TFT ekran var.

Rakun Pro 2 fiyatı ise biraz daha uygun. Fiyat 105.599 TL. Yine B sınıfı ehliyetin yeterli olduğunu da ekleyelim.

Rakun Pro 3 ve Rakun Pro 2 fiyatı ve özellikleri bu şekilde. Artık ne kadar tercih edilecek onu zamanla öğrenmek mümkün olur.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version