Ford araçlar içerisinde en dikkat çekici tasarımlardan birine sahip olan Puma, fiyatların yüksek olmasına karşı aynı zamanda tutulan bir model de oldu. Marka bu seriyi ne kadar süre devam ettirecek bilemiyoruz ama yakın zamanda seri için güzel bir haber de geldi. Öyle ki aracın ST-Line versiyonu için bir süredir beklenen otomatik vites seçeneği sonunda ülkemizde satışa çıktı. Ford Puma ST-Line otomatik vites seçeneğinin fiyatları da netlik kazanmış durumda.

Standart versiyona göre biraz daha pahalı ama dediğimiz gibi ST-Line modeli için otomatik vites talebi vardı. İlgi çekeceğini düşünüyoruz.

Ford Puma ST-Line Otomatik Şanzıman Fiyatları ve Detaylar

Öncelikle araçla beraber gelen otomatik şanzımandan söz edelim. Takip edenlerin haberi vardır, normalde bu seri 6 ileri manuel vitesle sunuluyordu. Yapılan güncelleme sonrasında ST-Line versiyonuna 7 ileri otomatik vites seçeneği eklenmiş oldu.

Motor kısmında ise bir değişiklik yapılmadığının altını çizelim. Yine 1.0 litrelik EcoBoost motorun geldiğini ve 155 beygir güce sahip olduğunu görmekteyiz. Buna karşın emisyon kısmında ise Euro 6.2 seviyesi devam ediyor.

Artık 7 ileri otomatik şanzıman ile tercih edilebilen Ford Puma ST-Line modelinin fiyatına gelecek olursak, dediğimiz gibi standart modele göre biraz daha yüksek bir seviyede.

Şu an için Style modelinin 125 beygirlik motorlu ve otomatik vites seçeneği 351.900 TL. Ama bu yeni ST Line modelinin fiyatı 436.100 TL olarak gözüküyor. Arada ciddi bir fiyat farkı olduğunu söylemiştik.

Buna karşın satışların çoktan başlamış olduğunu da tekrar hatırlatmak isteriz. Ford’un bundan sonraki hamlelerini de merakla bekliyor olacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version