Yaz kampanyalarına hazır mısınız? Tam fiyatlar uçuyor ve bundan sonra gelecekler konusunda şüpheliyiz derken, imdada kampanyalar koşmuş durumda. İlk yaz kampanyası için Kia markasının yaptığı paylaşımlara yer vermiştik. Sonrasında ise Ford yaz kampanyası haberi geldi.

Genel olarak kampanya çok benzer gözüküyor. Burada en büyük fark ise çok daha fazla modelde kampanyanın sunuluyor olması. Tek tek araç ayrımı yapılmadığını da ekleyelim. Bunun yerine genel bir kredi kampanyası benimsenmiş ve birçok modelde de bu kampanya uygulanmış. Hangi modellerin kredi kampanyasına dahil olduğu ve avantajın ne olduğuna da yakından bakmak lazım.

Ford Yaz Kampanyası Hangi Modeller için Geçerli

Önce kampanya şartları için bir değerlendirme yapalım. Baktığımızda kampanyanın binek modellerde geçerli olduğunu anlıyoruz. Birçok modelde geçerli olan kampanya, Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Puma, Ford Kuga, Ford Ecosport modellerini kapsıyor.

Bu modelleri tercih ettiğiniz zaman, 100 bin TL kredi kullanabiliyorsunuz ve kredinizi 12 ay vadeli ödüyorsunuz ve bu durumda da %0.99 kredi faizi imkanından yararlanıyorsunuz. Kredi miktarı yüksek olduğu gibi faiz oranı da düşük tutulmuş durumda.

Burada araç ağı da geniş tutulmuş ama bir süre sınırından söz etmek gerekiyor. Süre sınırı konusunda diğer birçok markada olduğu gibi Haziran ayı son gösterilmiş. Sonuçta bir yaz kampanyası ama Haziran ayı ile sınırlı kalan bir kampanya.

Belki Temmuz ya da Ağustos ayı için de yeni bir kampanya gelebilir. Bunlar için beklemek lazım. Araç fiyatlarının önümüzdeki aylarda nasıl değişeceği de burada çok önemli bir etki oluşturacaktır.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version