Ford’un henüz çiçeği burnundaki tam elektrikli spor otomobili Mach-E ile alakalı paylaşımların yer aldığı Mach-E Forum’u, aracın fiyat listesi ve paket seçeneklerini ortaya çıkardı. Henüz resmen duyurusu yapılmış olmasa da öğrenilen bilgilere göre standart Mach-E ve First Edition versiyonlarının Premium ile California Route 1 paketinin fiyatında 600 dolar kadar bir indirim yapılmış.

Ortaya çıkarılan fiyat listesine göre Mach-E Premium’un fiyatı artık 51 bin 100 dolardan başlıyor. Premium First Edition için istenen rakam ise 60 bin 400 dolar. Ek olarak California Route 1 modeline 52 bin 900 dolar isteniyor.

En üst pakette 99 kWh batarya kullanılacak

Mach-E Forum’da yer alan bilgiler bunlarla da sınırlı değil, aynı zamanda arabanın batarya kapasitesine dair önemli ipuçları da var. Buna göre Standart Menzil batarya bileşeninin kullanıldığı Mach-E modelleri 75 kWh kapasiteli bu ünite sayesinde 370 kilometre mesafe kat edebilecek. Sadece arka tekerleklere güç aktaran bu modelin bir üst versiyonu ise Uzatılmış Menzil bataryasından güç alıyor.

99 kWh batarya sayesinde araç 480 kilometre yol gidebiliyor. California Route 1 paketinde standart olan bu bataryayı Premium’da kullanmak isteyen müşterilerin ise 5 bin dolar opsiyon ödemesi yapması gerekecek.

Yarın siparişe açılıyor

Bu arada Ford, yeni Mach-E için sipariş almaya yarın başlayacak. 26 Haziran tarihinden itibaren dileyen müşteriler elektrikli crossover modeli için sıraya girebilecek. Premium ve Premium First Edition paket arabaların yıl sonuna doğru teslimatına başlanması planlanıyor. Select ve California Route 1 modelleri ise yeni yıla sarkacak.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version