Altın kaplama BMW M3 ve neon ışıklı Ford F150‘nin yanı sıra devasa büyüklükteki jantlarıyla dikkat çeken özel body kitli BMW X5. Tüm bunlar sizin için bir anlam ifade etmiyor olabilir, ancak adı geçen modeller HBO’nun ünlü Game of Thrones dizisinde yer alan hanelere özel olarak modifiye edildi.

İngiltere menşeli Carspring şirketinin reklam çalışması kapsamında tasarladığı bu modifiyeli araçlar adeta “Stark ve Lannister hanelerinin bir arabası olsaydı, nasıl gözükürdü?” sorusunun cevabı niteliğinde.

Stark hanesi

Kış geldi. Winterfell savaşından dönen Kuzeyin Kralı Jon Snow’a ait bu araç Peugeot 3008. Büyüyen jantlar ve dikenli tekerlekler yalnızca araca devasa bir görünüm katmakla kalmamış, zorlu kış şartları altında manevra kabiliyetini de arttırmış.

Lannester hanesi

Game of Thrones evreninin en zengin ailesi olan Lannester’lar, bu zenginliklerini altın kaplama BMW 3 serisi ile göstermek isteyebilir. Aerodinamiği güçlendirilmiş arabanın kaputunun altında ise BMW M3‘ten ödünç alınan 3.0 V6 motor yatıyor.

Targaryen hanesi

Dünyanın yönetmek isteyen bir kadın için BMW’nin X5 SUV modelinden daha ideal bir araba olabilir mi? Siyah ve kırmızı renklerinin hakim olduğu araç, Daenerys Targaryen‘in yedi krallığı geri almasına eşlik edebilecek güçlü ve dominant bir görünüme sahip.

Frey hanesi

Ford F-150 Raptor modelinin metalle kapatılan ön camı, boynuz şeklindeki yan aynaları ve ızgaranın üzerine işlenen kale figürü ilk bakışta göze çarpıyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version