SUV’lar için sekiz farklı yaz lastiği modeli sunan Goodyear’ın yeni Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV modeli, 18 ile 22 inç arasında değişen ebatlara sahip.

Kısaca Nissan Qashqai, VW Tiguan gibi kompakt sınıftaki modellerden Jeep Grand Cherokee, Audi Q7 veya Mercedes GLS Serisi’ne kadar uzanan SUV’lara hitap ediyor.

SUV’lar İçin: Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV’un içeriğindeki reçine katkısı ve çift katmanlı yapısı sayesinde esnekliği arttırılarak yol ile temas yüzeyi, önceki modele göre arttı. Bu sayede aracın ani hızlanmalarında, virajlı yollarda ve frenleme esnasında lastik taban alanı genişlediği için yere daha fazla tutunuyor.

Bu teknoloji, ultra yüksek performanslı araçlarda her türlü yol koşulunda sürüş güvenliğinden taviz vermiyor. Ayrıca aktif frenleme özelliğinde ise aracın frenlemesi esnasında lastik üzerine binen kuvvetin etkisiyle de yola temas eden yüzey alanı genişlediği için tutunma gücü artıyor.

Bu sayede ıslak ve kuru zeminde daha kısa fren mesafesi sunduğu belirtiliyor.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV İnceleme Sonuçları

Bu yeni lastiği İzmir ile Çeşme arasında Ford Kuga üzerinde test ettik. Sürüş sırasında Kuga’da düşük ve yüksek hızlarda lastik sesi çok düşük düzeydeydi. Virajlarda, frenleme anında ve tümseklerde güven hissi veren bu ürün, zaten birçok markanın da orijinal ekipmanı olarak yollara çıkıyor.

Arazi ve yol kullanımına hitap eden Eagle F1 Asymmetric 3 SUV’un sürüşe olan katkıları uç noktalarda iyice belirginleşiyor.

Lastiğin sürüş kalitesini ve güvenliğini arttırdığı net olarak hissediliyor.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version