Sıfır otomobil pazarında Nisan ayının hareketli geçeceğini daha önce yaptığımız paylaşımlarda dile getirmiştik. Sektörün pandemi nedeniyle zor dönemler geçirmesine rağmen, kampanyalar devam ediyor. Biz de yakaladığımız kampanyaları sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz. Bu kez 2021 Dacia Sandero için güzel bir kampanya var.

Günde 69 TL ödeyerek 2021 Dacia Sandero satın almanızı sağlayan yeni kampanyanın detaylarını paylaşalım. Tabii ki belli bir miktar peşinat ödemeniz gerekiyor ve belli şartlar var.

Günlük 69 TL’ye 2021 Dacia Sandero Kampanyasının Tüm Detayları

Kampanya kapsamında tek aracı seçebiliyorsunuz. Yani tek paket için bu ödeme sistemi geçerli oluyor. Bu paket Comfort 1.0 Scr 65 beygir paketi. Giriş model de diyebiliriz.

Kampanya kapsamında aracın fiyatı biraz daha indirimli sunuluyor. Aracın fiyatı 152.900 TL perakende fiyat üzerinden değerlendiriliyor. Tabii ki kredi faizini de unutmayalım. Sürücülerin önce 64.400 TL kadar peşinat ödemeleri gerekli. Peşinatın sonrasında kalan tutar için %1.69 faiz oranı ile kredi kullandırılıyor.

35 aylık eşit ödeme tutarı belirleniyor. Son taksitte yine peşinat gibi yüklü bir para ödüyorsunuz. Bu 35 aylık süre için ise ayda 2.058 TL ödeme yapılması gerekiyor. İşte günlük 69 TL’de, aylık taksitlerin 30 güne bölünmesi sonrasında elde edilen tutar. Yani aslında aylık olarak 2.058 TL ödeme yapılmış olunuyor.

Son taksitte dediğimiz gibi bir miktar daha peşinat gibi para ödenmesi gerekiyor. Bunu krediden kalan tutar ve kredinin faizi olarak da düşünebilirsiniz. Dacia’nın resmi sitesinde son taksit ödemesi 84.095 TL olarak gösterilmiş.

Kafanız karışmış olabilir bu gayet normal çünkü kampanya resmi sitede de böyle anlatılmış. 🙂 Daha detaylı bilgi için Dacia bayileriyle de iletişime geçebilirsiniz.  

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version