Bahar ayı geldi çattı ve Fiat da yeni üstü açılabilir araba modelini resmen duyurdu. 2019 model 124 Spider modelinin farklı bir paketini geliştiren İtalyan üretici, Spider Urbana Edition adını verdiği bu aracı önümüzdeki hafta ABD’de düzenlenecek olan New York Otomobil Fuarı‘nda görücüye çıkaracak.

Performanstan taviz vermeden…

Classica paketi üzerine inşa edilen ve sınırlı sayıda üretileceği açıklanan bu cabrio modelinde standart olarak 17 inç Black Diamond jantlar kullanılıyor. Performans lastiklerinin de bulunduğu aracın dış görünümü hafifçe makyajlanmış.

Çift çıkışlı ve parlak uçlu egzozun yanı sıra parlak piyano siyahı renkleriyle donatılan yan ayna kapakları ilk bakışta göze çarpıyor. Aynı zamanda parlak siyah renge koltuk başlıklarında rastlayabilmek de mümkün.

Sportif görünümüyle öne çıkıyor

Aracın iç dizaynına bakacak olursak, ufak tefek bazı değişikliklerden söz edebiliriz. Mat gri renk tonları ve Urbana deri koltuklar bizleri karşılıyor. Araç içi eğlence ekranı ve kadranlar da deri ile kaplanmış durumda.

Fiat’tan yapılan açıklama ise arabanın döşemelerinde kullanılan renk tonlarının Spider Urbana Edition‘a hem iç, hem de dış tarafta sportif bir görünüm kazandırdığı yönünde.

Fiyatı ne kadar?

Dört silindirli turbo motoruyla İtalyan tasarım çizgilerini birleştiren roadster modelini sürmek hayli eğlenceli. Fiyatı ise sanıldığı kadar yüksek değil, en azından ABD vatandaşları için. Tavsiye edilen fiyatı 25 bin 190 dolar olan araç, mevcut Classica modelinden sadece 995 dolar daha pahalıya mal oluyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version