E-ticaret sitelerinden otomobil alma fikri bir türlü yaygınlaşamadı. Fakat fikir ölmedi de. Çok ünlü e-ticaret siteleri ara ara otomobil satışları yapıyor. Belli anlaşmalarla birçok markanın bu şekilde otomobillerinin sunulduğunu gördük. Şimdi benzeri bir anlaşma daha yapıldı. Bu kez Hepsiburada, Jeep araçlarını satmaya başladı.   

İşin ilginç yanı şu ki satılan araçlar içerisinde değeri çok yüksek olan modeller de yer alıyor. E-ticaret sitelerinde çok sık rastlamadığımız satış fiyatlarını görüyoruz.

Hepsiburada Hangi Jeep Modellerini Satışa Sundu?

Otomobil kategorisinde satışa sunulan araçlar içerisinde çok ünlü araçlar yer alıyor. Bunların en çok dikkat çekeni Jeep Wrangler S2 Rubicon 2.0 Bz At 4×4 modeli. Üst segment bir araç olduğu bilinen seri %3 indirimle satılıyor. Satış fiyatı ise 1.599.900 TL olarak belirlenmiş.

1 milyonun üzerinde bir satış fiyatı söz konusu. İkinci olarak ise Jeep Compass Phev modelini görüyoruz. Yine bu modelde de indirim var. Bu modelde yapılan indirim %13 seviyelerinde. Aracın satış fiyatı da 654.900 TL olarak açıklanmış. Normal fiyatı 752 bin TL üzerinde olduğunu görüyoruz.

Diğer model Jeep Renegade S6 Longitude 1.3 Bz 150HP Dct 4×2 serisi. Bu modelde de %11 indirim yapılmış ve fiyat 312.900 TL seviyesine gerilemiş. Yapılan indirimlerin oranı düşük olsa da fiyatlar yüksek olduğu için çok fark ediyor.

En pahalı modellerden bir diğeri de Jeep Compass Phev S0 Trailhawk 1.3 Phev 240HP Eawd 4×4 serisi. Bu serinin fiyatı da 661.499 TL olarak gözüküyor.

Tüm modeller için satıcı da Jeep Türkiye olarak gözükmekte. Araçlarda bir stok sınırı var mı bilmiyoruz ama şu an için satışların devam ettiğini de görebiliyoruz.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version