Hepsiburada Suzuki indirim kampanyası, e-ticaret devinin yapmış olduğu ikinci büyük kampanya oldu. Firma daha önce KIA markasının araçları için Kasım fırsatlarını başlatmıştı ve seçili KIA modellerinde dev indirimler görmüştük.

Benzeri bir kampanya saat 21:00 itibariyle bugün de başlatıldı. Bu kez paylaşılan fırsata konu olan marka ise Suzuki oldu. Cross sınıflarında seçilmiş ve bir hayli ilgi çeken araçların konuk edindiği indirim kampanyasında yine çok dikkat çeken fiyatlar var. Sözü hiç uzatmıyorum ve indirim kampanyasının detaylarına geçiyorum. Zira çok kısa bir süre var.

Hepsiburada Suzuki İndirim Fırsatı ve Araçların İndirimli Fiyatları

Kampanya dahilinde geçen seferde olduğu gibi 3 araç konuk ediliyor. 3 farklı model için yapılan seçimler var ve bu modellerin fiyatlarında 30 binin üzerinde indirim söz konusu. Hemen modellere ve fiyatlara geçelim. Önce indirim yapılmamış olan fiyatlardan sonra indirimli fiyatlardan söz edeceğiz.

Modeller ve İndirimsiz olan fiyatları;

  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Elegance AT – İndirimsiz Fiyat: 304.494 TL

  • Suzuki Vitara 1.4 GLX Premium 4X2 AT – İndirimsiz Fiyat: 346.494 TL

  • Suzuki Vitara 1.4 GLX Premium 4X4 AT – İndirimsiz Fiyat: 368.494 TL

Bu fiyatlar indirimsiz olarak belirlenmiş olan fiyatlar. Yani araçların normal satış fiyatı Hepsiburada Suzuki indirim kampanyası sonrasında açıklanan yeni fiyatlar ise hemen aşağıda paylaştığımız rakamlar oldu.

  • SX4 modeli için – 279.900 TL

  • Vitara 1.4 GLX 4X2 modeli için – 319.900 TL

  • Vitara 1.4 GLX 4X4 modeli için – 339.900 TL

Suzuki indirim kampanyası kapsamında fiyatlar düştü ama stoklar çok sınırlı. Geçen seferde araçların stokları saatler içerisinde bitmişti. Almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Kaç adet araç stoğu olduğu belli değil.

 

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version