Honda tasarım dilini değiştirdi. Sert ve keskin hatlara sahip olan sedan modellerinden sonra, biraz daha yumuşak hatlı modelleri de görmeye başladık. Dış kısımda tasarımda yapılan değişim dalgası iç tasarımda da kendisini gösterdi. İç tasarımı da baştan sona yenileyen marka, şimdi ise Honda N7X modeliyle bu dili yansıtmaya başlayacak. Yakın zamanda duyurusu yapılan Honda Civic serisinden sonra SUV sınıfının yeni üyesi olacak aracın detaylarına geçelim.

Honda N7X Dev Bir Gövde ile Geliyor

Yeni modelde SUV ile MPV sınıfı arasında olan bir tasarım var. SUV sınıfına benzer bir sportif yapı bir yana aracın MPV gibi sıralı koltuk tasarım yapısı da bulunuyor.

Zaten seri 7 kişilik olacak dev bir araç. Bu da hem MPV hem de SUV modellerine dahil olacak bir aracın geldiğini de gösteriyor. Bunun dışında araç hakkında söyleyebileceğimiz ikinci şey ön ızgaranın değişmiş olması.

Ön ızgara tıpkı Civic modellerinde olduğu gibi biraz daha yassı logo barındırıyor ve logonun hemen altında geniş ızgara bulunuyor.

Bunların dışında Honda N7X modeli bir konsept model. Yani tasarım yapısını biliyoruz evet ama aracın teknik detayları konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Teknik özellikler açısından açıklamalar yıl içinde yapılacak. Seri üretim versiyonunun tasarım dilinin de aynı kalması bekleniyor. Ama dediğimiz gibi teknik özellikler için biraz daha beklemek lazım.

Özellikle elektrikli dönüşüm içerisine giren markanın bu seride kullanacağı motor seçeneklerini merakla bekleniyor. Bir elektrikli model veya bir hibrit model söz konusu olabilir.

Bunlar da açıklandığı zaman, yeni seriyi bir kez daha değerlendireceğiz. Ama şunu söyleyebiliriz ki Honda N7X seri üretim versiyonu da çok çok daha iddialı olacak. Açıklamanın ardından modelin detaylarına bakacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version