Şubat ayını kampanyalarıyla hızlı geçiren Honda, yeni aya giriş yapar yapmaz yine bir kampanya başlattı. Bu kez Honda sıfır faiz kampanyası başladı ve çok popüler modellerde güzel indirimler söz konusu.

Başta Civi modeli olmak üzere popüler modellerde başlatılan kampanyanın detaylarını da aktaralım. Eğer bu kampanyadan yararlanıp sıfır bir araç sahibi olmak istiyorsanız, avantajlı kredi fırsatının detaylarına geçiyoruz.

Mart Ayı Honda Sıfır Faiz Kampanyası Detayları

İlk olarak Honda Civic Sedan modelinden başlayalım. Civic Sedan modelinde 90 bin TL’ye kadar kredi imkanı sunuluyor. 90 bin TL’ye kadar kullanılan kredide faiz oranı ise %0.99 olarak açıklandı.

%0.99 faiz oranıyla kullanılan kredinin vade oranı ise 12 ay olarak açıklanmış durumda. Böyle olduğu zaman da aylık taksit tutarı da 8.091,69 TL’ye geliyor. Civic modeli için geçerli olan kampanya bu şekilde. Geçelim diğer modellere.

Honda HR-V modelinde ise 70 bin TL kredi imkanı sunuluyor. 70 bin TL kredi için faiz oranı ise %0,80 olarak belirlenmiş. Bu modelde kredi miktarı düşük ama bu modelde vade sayısı biraz daha fazla. Toplamda 15 ay vade imkanı sunuluyor ve bu durumda da aylık olarak ödemeniz gereken taksit, 5.033,05 TL oluyor.

Bir başka ilgi çeken model Honda CR-V serisinde ise 100 bin TL’ye kadar kredi veriliyor ve faizsiz kredi sunuluyor. Vade kısmında ise bu model için de 12 aylık bir vade süresi belirlenmiş.

Honda sıfır faiz kampanyasının detayları şimdilik bunlar. Kampanya kapsamında sunulan araçları almak istiyorsanız biraz acele etmeniz gerekecek. Çünkü yine bu kampanya da Mart ayının sonuna kadar geçerli olacak bir kampanya olarak gözüküyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version