Honda, Şubat ayına da hızlı bir giriş yaptı. En çok satan modeller için duyurulan yeni kampanya, sıfır araç düşünenler ve Honda’yı tercih edecekler için büyük bir avantaj sağlıyor.

Peki, hangi araçlarda nasıl bir artı sunulmuş durumda? Kredi temelli olan kampanyanın ödeme konusunda sağladığı kolaylıklar neler? Gelin detaylara geçelim.

Honda, Şubat Ayı Kampanyası Hakkında Merak Edilenler

Kampanya kapsamında kredi avantajı sunulan ilk model başarılı SUV Honda HR-V modeli. Güçlü motoru ve ilgi çekici tasarımıyla öne çıkan seri için 70.000 TL’ye %0.80 faiz avantajlı kredi sunuluyor.

%0.80 faiz oranı gayet iyi çünkü vade kısmında da rakiplerden farklı bir tercih yapılmış. Vade sayısı 15 ay olarak belirlenmiş. Aylık olarak ödemeniz gereken taksit tutarı ise 5.033,05 TL. Bu Honda HR-V modeli için sunulan kampanya.

Bir de çok popüler olan Honda Civic için sunulan özel bir kampanya var. Civic için sunulan kampanyada da 90.000 TL’ye %0.99 faizli kredi imkanı karşımıza çıkıyor.

Düşük faizli kredinin vade sayısı ise 12 ay olarak belirlenmiş. Bu durumda aylık olarak ödemeniz gereken taksit tutarı da 8.091,69 TL.

Ödeme kolaylığı konusunda önemli bir avantaj sağlamasını beklediğimiz kampanyaya ne kadar ilgi gösterilecek göreceğiz.

Şu an için iki modelde olan Honda Şubat kampanyalarının, ay sonuna kadar geçerli olacağını da eklemiş olalım. 28 Şubat tarihinde kampanya sona ermiş olacak. Ek bir değişiklik ya da bilgi gelirse onu da paylaşacağız.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version