Yeni senede yeni otomobiller ve modellerin yeni versiyonları görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Peki, Honda’nın 2018 yenilikleri’nde neler var? Dünyanın bir numaralı motor üreticisi olan ve otomotiv sektörünün gelişiminde ciddi katkılar sağlayan Honda Japan üretimi ile geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor.

Honda’nın 2018 Yenilikleri’ne Bakış

Honda, 2018 senesi içerisinde birçok yenilik ve yatırımla karşımızda olacak. Honda Jazz, Civic ve CR-V ile birçok yenilik bizleri bekliyor.

Japon markası Honda’nın 2018 senesi menüsünün başlangıcı bu ay içerisinde satışa sunulacak olan makyajlı Honda Jazz oluşturuyor.

Farları ve tamponları yenilenen küçük sınıfın pratik üyesindeki en önemli değişiklikse artık 102 HP gücündeki 1,3 litrelik benzinli motorun yanında 130 HP gücündeki 1,5 litrelik benzinli ünitenin de sunulması.

Honda’nın 2018 Yenilikleri: Honda Civic ile Devam Edecek

Honda, 2018 yılında Honda Civic ailesine de yatırım yapıyor. Bunlardan ilki önümüzdeki ay yani Şubat ayında satışa sunulacak olan dizel motorlu Honda Civic Sedan.

120 HP gücündeki 1,6 litrelik ünite ilk etapta sadece manuel şanzımanla birlikte gelirken, yılın üçüncü çeyreğinde dizel motor-otomatik şanzıman ikilisi hem Civic Sedan hem de Civic HB için sunulacak.

Honda’dan Senenin Kapanışı

Yılın kapanışına bakacak olursak; 2018 senesinin kapanışını yeni nesil CR-V yaparken, otomobilde 1,5 litre ile ilk kez düşük hacimli bir benzinli motor sunulacak.

Otohaber

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version