Hyundai i20 N Türkiye fiyatı resmiyet kazandı. Ailesinin en performanslı modeli olarak geleceği duyurulan yeni seri, ülkemizde de sık tercih edilen modellerden biri olacak gibi duruyor. Tabii ki burada fiyat dengesinin önemi büyük.

Diğer birçok sıfır araçta olduğu gibi yine fiyatlar çok düşük değil ama bu dönemde beklentilerin de çok dışına çıkmayan fiyatlar olduğunu söylemek lazım.

Hyundai i20 N Türkiye Fiyatı Nasıl?

Aslında direkt fiyatları vermemiz gerekebilir ama önce aracın motor özelliklerinden bahsedelim. Yavaş yavaş fiyatlara doğru gidelim.

Performans değeriyle öne çıkacak araçta yer alan motor 1.6 litre T-GDI motor. Standart modele göre çok daha güçlü olan motor, 204 beygirlik bir güç sunuyor ve 275 Nm tork değeriyle geliyor.

Aracın standart modeline göre maksimum hız değeri de çok daha yüksek. 230 km maksimum hızı olduğunu görüyoruz.

Ayrıca 100 km hızlanma süresi ise sadece 6.2 saniye kadar. Zaten küçük kasalı bir araç olmasının yanında motor da güçlü olunca, araç bir hayli performanslı bir hal almış.

Şanzıman kısmında ise manuel şanzıman var. 6 ileri manuel şanzıman ile sürücülere daha keyifli bir yolculuk imkanı sunulmuş.

Standart modele göre bazı teknik farkları da olan seride, süspansiyonlar ve fren diskleri değiştirilmiş. Ayrıca N Girin kontrol sistemi ile 5 ayrı sürüş modu gibi artıları da olan Hyundai i20 N, sürücünün kendi ayarlarını oluşturabileceği Custom N moduna da sahip.

Standart modelin üzerine koyarak giden yeni N serisinde, standart modelde yer alan ayrıcalıklı özelliklerin de yerini koruduğunu ekleyelim.

Daha performanslı ve daha çevik olarak gelecek serinin Türkiye fiyatı ise 595.000 TL olarak açıklandı. Artık fiyat yüksek mi değil mi ona siz karar verin.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version