Güney Koreli otomobil markası Hyundai, son dönemde i30 ailesiyle hayli popüler. Ülkemizin en çok satan hatchback modelleri arasında gösterilen i30’un station wagon modeli de ciddi satış rakamlarını yakalamayı başarmıştı. Şimdilerdeyse şirket, yeni sportif N Line paketini de potansiyel i30 alıcılarının beğenisine sunmuş bulunuyor.

i30 N Line adı verilen bu yeni pakette hem görsel, hem de mekanik olarak ciddi iyileştirmeler söz konusu. Geçtiğimiz yıl tanıtılan i30 N hot hatch modelinin üzerine inşa edilen N Line’ın motoru çok daha güçlü.

Dış tasarımı cezbediyor

Elbette i30 N Line‘daki tek yenilik kaputun altında gerçekleştirilmiş değil. Aracın dışına baktığımız zaman N Line paketinde yenilenen ön ve arka tamponlar, 18 inç büyüklüğündeki çelik jantlar, çift egzoz çıkışı ve N Line etiketi göze çarpıyor.

İç dizaynda ise deri spor direksiyon, spor vites topuzu, N markalı süet spor koltukların varlığı söz konusu.

PS4 Michelin Performance lastikleriyle banttan inen arabanın ön fren diskleri 15 inçten 16 inçe yükselmiş. Hyundai’den yapılan açıklamada arabanın süspansiyon ve motor tepkime süresinin de sportif sürüş dinamiklerine uygun bir şekilde iyileştirdiği bilgisi paylaşıldı.

İki motor seçeneğine sahip

i30 N Line’a sahip olmak isteyen şanslı alıcılar iki farklı motor seçeneğinden birini tercih edebilecekler: 1.4 litrelik 140 beygirlik benzinli ve 1.6 litrelik 136 beygirlik dizel.

Önümüzdeki yaz aylarından itibaren i30 N Line’ın Türkiye de dahil olmak üzere Avrupa kıtası genelindeki yetkili satış noktalarında yer alacağı belirtiliyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version