ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Diego‘da düzenlenen çizgi roman fuarı Comic-Con‘a katılan Hyundai, Kona Iron Man Edition SUV modelini katılımcıların beğenisine sundu.

Çok beğenilen SUV modelinin iç ve dış dizaynında Iron Man‘ın zırhından esinlenilerek hazırlanan özgün tasarım öğelerine yer verildi. Bu özel SUV modelinin en havalı özelliği, Iron Man hayranları tarafından satın alınabiliyor oluşu.

Sipariş usulü üretilecek

Sınırlı sayıda üretileceği belirtilen Kona Iron Man Edition modeline sahip olmak isteyen müşteriler önceden sipariş verip sıralarını beklemek zorundalar. Bu şekilde kişiye özel üretilecek olan modelin üretim bandından inişi için Aralık ayına işaret ediliyor. İlk siparişlerin ise 2019’un ilk çeyreği itibariyle teslim edilmesi bekleniyor.

Iron Man Kona‘da özgün aydınlatma çözümlerinin tercih edilmesi de gözlerden kaçmıyor. Iron Man’in gözüne çok benzeyen ön farlar, ince şerit şeklindeki gün ışığı aydınlatmaları ve tavanda kullanılan Iron Man gravürlü kırmızı renk dikkatli gözlerden kaçmıyor.

Özel 18 inç jantların kullanıldığı modelin gösterge panelinden tutun, kapı kollarına kadar birçok noktasında Iron Man’den esintileri, renk ve logo kullanımlarını görebilmek mümkün.

Fiyatı gizemini koruyor

Öte yandan Hyundai henüz daha Kona Iron Man Edition‘un ne kadarlık fiyatla satışa sunulacağına dair bir açıklama yapmış değil. Ayrıca sınırlı sayıda üretilmesi planlanan araçtan toplam kaç adetin üretim bandından ineceği de bilinmiyor.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version