Hyundai TUCSON kampanyası, sıfır araç almak isteyen sürücüler için kaçırılmayacak kampanyalardan biri oldu. Malum araçların fiyatları aldı başını gidiyor. Rakamlar arttıkça artıyor ve artış artışı doğuruyor.

Böyle bir dönemde bırakın anahtar teslim kampanyalarını, 1-2 bin TL indirimler bile aranır oldu. Hatta indirimi bırakın, her ay gelen zamların olmaması bile yetecek seviyeye geldik. İşte böyle bir dönemde Hyundai güzel bir kampanya başlatmış durumda. Peki, bu kampanyanın detayları neler? Bakalım.

Hyundai TUCSON Kampanyası Detayları ve Şartlar

Kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli olan bir satış kampanyası olarak duyuruldu. Kampanya kapsamında:

  • Elite 4X4
  • Elite Red 4X4
  • Elite Red 4X2
  • Elite 4X2

paketlerini tercih edenler 25 bin TL indirim alacaklar. Nakit indirimi olarak da gösterilen bu indirim yanında bir de takas indirimi kullanılabiliyor. Takas indirimi de yine 25 bin TL indirime ek olarak 4 bin TL daha indirim alınmasını sağlıyor.

Ek olarak kullanılacak olan bu takas indirimi, ikinci el araçlarını getiren sürücüler için geçerli olacak ve sadece Tucson Elite 4X4 modelinde geçerli. Bunun dışında Elite 4X2 modellerini alanlar için de 3.800 TL takas indirimi uygulanacağı açıklandı.

Ay sonuna kadar geçerli olacak Hyundai TUCSON kampanyası detayları bu şekilde. Nakit indirimi ve takas indirimi dışında yeni araçlar için kredi kampanyası da sunuldu.. Kredi kampanyası kapsamında da 100 bin TL’ye %0.99 TL faiz gibi fırsatlar var.

Nakit yerine kredi kampanyasını tercih eden sürücüler için sunulan vade ise 15 ay olarak gösteriliyor. Tabii ki vade durumları ve vadeye göre faiz şartları için Hyundai bayilerinden bilgi almak gerekiyor. Sıfır bir TUCSON almak isteyenler için değerlendirilebilecek kampanyalar.

Share.

Leave A Reply Cancel Reply

Exit mobile version